Iskreni Šapić: Nesposobni pametnjakovići, ostavite naše sportiste na miru!

'' Naši sportisti su najbolje što ova zemlja ima. Sport je jedina oblast u kojoj možemo da se takmičimo sa najvećim i najrazvijenijim zemljama sveta''

  • 28

Legendarni srpski vaterpolista, a danas predsednik SO Novi Beograd, Aleksandar Šapić stao je u odbranu sportista koji se trenutno nalaze na Olimpijskim igrama.

On je na svom Fejsbuk profilu ostavio poprilično iskrenu i emotivnu poruku.

>>> Jedna reč bila je dovoljna Šapiću da objasni poraz vaterpolista od Brazila

- Nesposobni pametnjakovići, ostavite naše sportiste na miru, oni su najbolje što ova zemlja ima. Da je sreće da smo svi u srbiji "loši" kao naši sportisti, a naročito oni koji se sad najviše prave pametni, gde bi nam bio kraj.

- Slušam i čitam komentare u javnosti, kako su srpski sportisti "razočarali", "nisu dorasli zadatku" i sliče "mudrosti". Kao neko ko se bavio sportom 25 godina i za koga kažu da i nisam bio baš tako loš u njemu, želim samo jednu stvar reći.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Naši sportisti su najbolje što ova zemlja ima. Sport je jedina oblast u kojoj možemo da se takmičimo sa najvećim i najrazvijenijim zemljama sveta. Daj bože da u svim oblastima, nekada možda, dođemo u stanje da budemo konkurentni sa najvećima.

- Nikome nije teže, nego sportistima kad ne uspeju da naprave na nekom takmičenju rezultat, nikome. Oni su u to utkali ceo svoj život, odrastanje i mladost i žrtvovali su sve one stvari koje drugi nisu, da bi u sportu uspeli.

- Oni su naši, druge i bolje nemamo i uvek i u svakoj situaciji treba da ih podržavamo.

- Kako god završile Olimpijske igre u Riju, oni će za mene ostati najbolje i najuspešnije koje ova zemlja ima i na koje ljudi koji se nalaze na najodgovornijim pozicijama u društvu, treba da se ugledaju - jasan je bio Šapić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    11. avgust 2016 | 23:36

    Najgori su mi ovi koji kazu da smo mali. Evo Hrvatska do sad osvoji dvije zlatne, a manji su od nas, i uvijek osvajaju medalje, Island u fudbalu, da ne nabrajam jos sto manjih zemalj od nas, a stalno osvajaju medalje. Dobro, nije problem, osvojice i nasi valjda nesto, ali dosta sa tim mali pa mali. Nego mi uvijek sami sebi napravimo problem, sad nam je kriv Soro, pakako smo se rastali od coveka?! Kako sramno ostavismo jednog od najvecih sportista koje smo imali, mislim naravno na Jasnu Sekaric, pa zamislite da je imao neko pravo da ja pozove, npr Bosna i Hercegovina, pa da im je donijela zlato, bila bi nam gora od....... Uvijek su nam gorka usta od nasih spletki. Gdje je Marjanovic?! Sami sebi skocimo u usta uvijek

  • djordje

    11. avgust 2016 | 20:00

    Srbija = zemlja sporta. :D HAHAHAAH

  • Denis Sefik

    11. avgust 2016 | 19:42

    Evo ga ovaj cuti ko te sta pitao vecito si neka strina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA