Banjalučanin istetovirao Novakov potpis na ramenu! (FOTO)

Fizioterapeut olimpijske ekipe Katara, Boris Vrhovac uradio je nesvakidašnju stvar i jedinu na svetu

  • 6

Još jedna zanimljiva priča dolazi nam sa Olimpijskih igara u Riju. Kako prenosi portal ATV iz Banjaluke Boris Vrhovac, banjalučki fizioterapeut nosiće čitav život nesvakidašnju uspomenu iz Brazila.

>>> Đoković se dirljivim pismom oprostio od srpskih sportista pre odlaska iz Rija (FOTO)

Vrhovac, koji se u Riju nalazi kao član medicinskog tima rukometne reprezentacije Katara, ispunio je obećanje koje je početkom godine dao najboljem teniseru svijeta Novaku Đokovića.

Ove godine u januaru  Vrhovac i Đoković su se sreli u Kataru, a tada je Novak obećao da će osvojiti Rolan Garos.  Vrhovac je uzvratio obećanjem da će istetovirati njegov autogram na ramenu.

Pošto je Đoković ispunio obećanje i osvojio Rolan Garos, došlo je vreme da Vrhovac ispuni svoj deo.

- Bio sam u poseti Olimpijskom timu Srbije. Sedeo sam sa Aleksandrom Karakaševićem kada su se pojavili Novak Đoković i Nenad Zimonjić.

- Rekao sam Novaku: ‘Potpisuj!’ Nije mogao da veruje da ću stvarno da uradim ono što sam obećao. Naravno, pristao je, potpisao mi se na rame, a nakon što smo se pozdravili otišao sam u jedan tržni centar da od autograma napravim tetovažu - kaže Boris Vrhovac, banjalučki fizioterapeut.

Foto: atvbl.com Foto: atvbl.com

Međutim, tada nastaju neočekivani problemi

- Salon za tetoviranje je u tržnom centru u kojem je radno vreme do 22.00, a ja sam stigao oko 21.30. Međutim, kada sam tattoo majstoru objasnio o čemu se radi, samo je rekao: ‘Sedi, radimo odmah.’ Ostali smo do pola 12, dok nije završio tetovažu -, dodaje Vrhovac.

Foto: atvbl.com Foto: atvbl.com

(Telegraf.rs/ATV Banjaluka)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA