Ibanjez ne može bez Zvezde: Argentinac ponovo na treningu crveno-belih (VIDEO)

Južnoamerikanac svratio do "Marakane" da se ljudski oprosti od dojučerašnjih saigrača

  • 7

Otišao je, a već se vratio.

Luis Ibanjez, momak koji se kao retko koji stranac pre njega, ekspresno uvukao pod kožu navijačima Zvezde, obišao je dojučerašnje saigrače da bi se "ljudski" oprostio pre konačnog odlaska u Tursku.

>>> Turci u transu: Stigao im Ibanjez! (VIDEO)

Argentinac je nedavno potpisao ugovor sa Trabzonom, a budući da zbog novonastalih obaveza nije stigao da se ispozdravlja sa svima u klubu, to je učinio na jednom od poslednjih treninga crveno-belih.

- Lepo je što sam opet tu da pozdravim svoje kolege i trenera, i sve ljude koji su bili ovih godinu dana uz nas i što su uradili puno da mi uspemo u onome što smo uradili prošle godine - rekao je Ibanjez za klupsku televiziju.

Nije propustio da pomene koliko mu je teško pao rastanak od "Marakane", saigrača, navijača...

- Ponekad mi je teško malo... Ovo mi je bila druga kuća, osetio sam se kao da sam duže godinu dana bio ovde. Došao sam zato da se pozdravim lepo, jer sam otišao taman kad smo imali slobodan dan, jer sam dobio kartu i morao sam tada da idem, a nije lepo da odem tako i da se ne pozdravim sa svima ovde.

Kompletan intervju sa Ibanjezom pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA