On bi se najviše radovao Boltovom zlatu! Ovo je za tebe Duško (VIDEO)

Kako bi izgledalo komentarisanje noćašnje trke i nove pobede jamajkanskog vanzemaljca da je legenda atletskih prenosa živa?

  • 4
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zvao ga je Jusa, a njegova iznenadna smrt ostavila nas je bez spektakla koji smo čekali četiri godine.

Sve je isto, samo njega nema. I zlato i Bolt, samo ovoga puta Rale Simić umesto Duška Koraća u komentarisanju najiškeivanije trke na 100 metara.

Nedavno preminuli komentator RTS-a, legenda atletskih prenosa nije dočekao da svog, uz Jelenu Isinbajevu, omiljenog sportistu "prati" do trećeg zlata na Olimpijskim igrama.

>>> 6 fascinantnih fotki koje pokazuju moć Juseina Bolta u finalu na 100 metara

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Mnogi u komentarisanju novog Boltovog čuda na našem portalu su oživeli uspomene na pokojnog kolegu i velikog prijatelja Telegrafa.

Izašli smo u susret i vama i sebi. Ovo je naš omaž Dušku Koraću čije smo nezaboravne komentare na račun jamajkanskog vanzemaljca upijali kao sunđer.

Ne možemo u tom tonu, a da se ne podsetimo sada već čuvene rečenice Koraća posle trke na 100 metara na SP u Pekingu.

- Mora da mu aplaudira Džastin Getlin, ali… eksjkuz mi sir, ic nat tru. Ju ar engri – rekao je u jednom momentu Korać pred svoj, samo jedan od mnogih, hvalospev Boltu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

 

Kako bi noćašnja trka izgledala da ju je dočekao Duško Korać. Znamo da bi on danas uživao. U pobedi Bolta, u porazu američke hiperprodukcije sprintera za koje nikada nije imao lepe reči.

Ovo je za Duška. I Bolta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA