≫ 

Madonin telohranitelj u majici Delija bodrio Marka Grujića protiv Arsenala (FOTO)

Na dugačkoj listi slavnih imena o čijoj se bezbednosti se brinuo ovaj Srbin su Bil Klinton, Naomi Kempbel, fudbaleri Arsenala...

  • 2

Kakav savršen spoj na londonskom stadionu "Emirejts" - dva slavna Srbina! Jedan koji je već stekao ime u Engleskoj, a drugi koji bi to tek trebalo da uradi.

Ime Gorana Dželetovića zvanog Ajkula vam, možda, ne znači mnogo, ali Marka Grujića svi ili skoro svi znaju. Do sada se njih dvojica nisu znali, ali ih je jedna stvar odmah povezala: ljubav prema Crvenoj zvezdi.

Pomenuti dvojac sreo se nedavno na utakmici Arsenala i Liverpula, koji je naš fudbaler presedeo na klupi, ali i pored toga poneće dve lepe uspomene: spektakularnu pobedu svog tima (4:3) i susret sa Dželetovićem koji je, naravno, morao da bude ovekovečen "selfijem".

Ko je Dželetović zvani Ajkula?

Goran Dželatović, vatreni Delija, profesionalni "bodigard" i humanista, je pre 20 godina otišao za London i tamo postao uspešan VIP telohranitelj. Lista slavnih ličnosti o čijoj je bezbednosti brinuo je podugačka, pa ćemo nabrojati samo neke. Čuvao je Princa Harija, Madonu, Bila Klintona, Dženifer Lopez, Naomi Kembel... Imena da "se smrzneš"!

Pre dve decenije je napustio Beograd i navijački život zbog jedne devojke. Zaputio se za London i tamo je ostao do danas.

Prepoznatljiv je i po brojnim tetovažama koje su mu jednom omogućile "ulazak" u kraljevsko društvo. Konkretno, radio je kao "bodigard" Princa Harija.

- Tražio me je zbog tetovaže, jer sam bio drugačiji i nisam izgledao kao policajac. Priznao je da ne voli da ide sa policajcima, malo mu je bilo neprijatno, pa sam mu ja odgovarao - rekao je Dželetović za portal Mondo.

Živi u Londonu gde mu je i posao, pa je tako pre četiri godine na Olimpijskim igrama imao zadatak da obezbeđuje američki "Drim tim".

Jedan od zanimljivijih detalja iz karijere ovog Srbina je susret sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom koga je pristao da čuva daleko iznad uobičajene tarife.

- Kada me je čuo, želeo je da zna odakle je akcenat. Sedeli smo u kolima i čekali da krenemo, ali je on, pre toga, insistirao da sazna odakle je akcenat. Rekao sam mu: Srbija, Beograd. Ok, jel sad možemo da krenemo? Onda je on vezao pojas, i zavalio se u sedište. Pogledao sam mu u oči kroz retrovizor. Nije mu bilo svejedno.

#crvenazvezda #beograd #serbia #grujicmarko #delije1989 #sport #football #friends #motivation

A photo posted by goran (@ajkulauk) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    15. avgust 2016 | 23:44

    Боље као телохранитељ најпознатијих личности, него као ови лавораши са калашњиковима у црној хроници.

  • Војвода

    15. avgust 2016 | 23:21

    Чувао Била Клинтона хахахаха и он себе назива Србином...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA