Debakl Ane Ivanović protiv Hrvatice u 1. kolu Sinsinatija, Troicki poražen od Čilića

Srpska teniserka ponovo zaustavljena već na startu turnira

  • 17

Hrvatska - Srbija 2:0... u tenisu.

Ana Ivanović i Viktor Troicki završili su učešće u Sinsinatiju već u prvom kolu, pošto su poraženi od Done Vekić i Marina Čilića i tako nastavili sa lošim rezultatima odmah posle Igara u Riju.

Vekićeva je bila ubedljiva protiv Ane i savladala je sa maksimalnih 2:0 (6:4, 6:2). Hrvatica je u prvom setu napravila dva brejka na startu. Ana je uspela da vrati jedan, ali je posle velike borbe u završnici seta ipak izgubila set.

To kao da ju je psihološki slomilo, i Dona je ubedljivo dobila drugi set uz dva brejka i tako napravila iznenađenje na startu turnira u Sinsinatiju. Ana jeste u očajnoj formi i u poslednje vreme kao da nije 100% posvećena tenisu, ali poraz od 125. teniserke sveta je ipak senzacija.

Pobeda Marina Čilića proitiv Viktora Troickog ipak je mogla da se očekuje, i po trenutnoj formi i po renkingu na ATP listi. Najboljem hrvatskom teniseru je bilo dovoljno da napravi po brejk u oba seta i da slavi sa 2:0 (6:3, 6:4)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA