Napredak ipak u fudbalskoj eliti!?

Prvi čovek Superligaša iz Borče Obrad Ćesarević priznao da razmišlja o ustupanju mesta Kruševljanima

  • 0

Predsednik BSK-a iz Borče Obrad Ćesarević rekao je danas da taj fudbalski klub ozbiljno razmatra mogućnost da prvoligašu Napretku iz Kruševca ustupi mesto u Super ligi Srbije.

- Razmišljamo da ustupimo mesto Napretku, jer oni imaju sve potrebne uslove. Kruševac je veliki centar, treba gledati sa ljudske i sportske strane. Bilo je kontakata, ali za sada ne postoji ništa konkretno - rekao je Ćesarević agenciji Beta.

On je kazao da je za funkcionisanje njegovog kluba najveći problem novac, jer BSK finansiraju dva čoveka.

- Za predstojeću sezonu mi nemamo problema, ali prepreke nastaju u sezoni posle te. Priča se da će reflektori biti obavezni, a mi još nemamo novac za tako nešto. BSK finansiramo samo (potpredsednik) Dragomir Vasić i ja, od Saveza smo za tri godine dobili 20 lopti - kazao je on.

Ćesarević je dodao da BSK-u ne bi bio problem da se u slučaju ustupanja mesta za godinu dana vrati u Super ligu, jer "oni znaju kako se to radi".

- Mi bismo voleli da ostanemo u Super ligi, ali nam je novac neophodan. Ako bismo se dogovorili sa Napretkom - zašto da ne. Neće nam biti problem da se eventualno vratimo u Super ligu jer na terenu znamo kako se to radi, ali sada može da nas spase samo prodaja nekog igrača - rekao je Ćesarević.

(Beta.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA