≫ 

Selektor Hrvatske (sada već bivši): Sudije su odlučile ishod meča!

Teške optužbe hrvatskog selektora

  • 27

Aco Petrović ne može da se pomiri sa porazom košarkaške reprezentacije Hrvatske od Srbije i direktno optužuje sudije da su skrojile rezultat.

Sada već bivši selektor Kockastih, jer mu je mandat istekao odmah posle Olimpijskih igara, smatra da su sudije u poslednjih 30 sekundi donele odluke na štetu njegovog tima.

>>> Raduljica monstruozno zakucao i koš i Hrvata (VIDEO)

>>> PA, ZAR OPET? Ovako su hrvatski mediji videli pobedu Srbije nad Kockastima!

- U poslednjih 30 sekundi sudije su donele dve odluke koje su odlučile pobednika. Radi se o nepostojećem prekršaju nad Raduljicom i nesportskoj ličnoj greški Jokića koja nije svirana, a to su četiri bacanja za nas i pobeda. Čestitam Srbiji na pobedi, ali mislim da bi i mi imali šanse u polufinalu protiv Australije. Bez obzira na sve, ponosni smo na naš nastup u Riju - rekao je Petrović, a prenosi Index.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

O samom meču sa Srbijom.

- Presudio je početak treće četvrtine, tih prvih pet minuta u koje smo ušli bez plejmejkera jer je Ukić imao tri lične greške.. Jednostavno, dogodilo se da Bilan mora da prense loptu i usledile su greške. Sve ostalo je istorija - rekao je Petrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA