Marina Maljković: Nekad ti Bog da, nekad oduzme!

Ne postoji čarobni štapić, ili da svima damo čokoladu, pa da bude bolje posle ovog poraza, rekla je selektorka Srbije

  • 1

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković bila je nezadovoljna porazom u polufinalu, ali je mirno prihvatila poraz jer je sastavni deo sporta.

- Nekad ti bog da, nekad oduzme. Napravili smo čudo protiv Australije. Španske igračice su imale dobar šut, a kod nas nijedna nije imala svoj dan da se uključi -rekla je Maljković.

- Nismo uspele da se naviknemo na preterano agresivnu igru Španije, koja je bar dva puta agresivnija od SAD, najbolje ekipe ovde - objasnila je srpska selektorka i dodala da u meču za bronzu moraju da pokažu više

Iako se u ovom trenutku igra meč SAD - Francusa, trener srpskih košarkašica već vidi Francuskinje u meču za treće mesto:

- Čeka nas mnogo teža utakmica protiv Francuske nego u finalu EP. Imaju sve ono na šta smo ih dobili prošle godine, sada su to nadoknadili dovođenjem novih igrača - rekla je Maljković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.B.

    19. avgust 2016 | 00:50

    Biti na 4. Mestu na olimpijskim igrama u ženskoj košarci je ravno zlatnojmedalji za jednu malu Srbiju! Bravo Marina i devojke. Igrajte da uzmete bronzu i pomerite ae jedno mesto napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA