Osim Brašanca, Partizan prodaje još dvojicu fudbalera!

Rasprodaja u Humskoj se očigledno nastavlja

  • 5

Darko Brašanac je već viđen na izlaznim vratima Partizana do kraja prelaznog roka, a dozvolu da krenu njegovim stopama dobila su još dvojica fudbalera.

U pitanju su Marko Jevtović i Alen Stevanović, za koje Sportski žurnal javlja da će narednih dana intezivirati pregovore oko odlaska iz Humske.

>>> Partizan prodao defanzivca u Tursku

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Njih dvojica nisu po ukusu novog trenera Marka Nikolića, dok ni kod Ivana Tomića nisu imali zapaženu minutažu. Stigli su prošlog leta u Partizan.

Imena klubova koji su zainteresovani nisu poznata, dok je kod Brašanca situacija drugačija. Vitorija Gimaraeš navodno nudi milion evra, a zamenik kapitena ne bi imao ništa protiv da se preseli u Portugaliju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    19. avgust 2016 | 14:41

    cudna neka vremena dosla.doslo je vreme da klub ne zeli da igra u evropi, ne zeli da se malo cuje za njega vec hoce da bude obican zonski klub.kad interesna grupa vodi klub onda to tako biva.jedino mi zao ove dece koja sebe nazivaju navijacima sto se zarad nekad velikog kluba tuku i nemilosrdno lome u sta god seli da se voze.80- tih godina je radnicki iz nisa igrao polufinale kupa uefa, i tada je bilo navijaca ali niko nista lomio nije.ovo deco sto sada gledate su nizerazredni igraci koji glume fudbalere.

  • Fjfcj

    19. avgust 2016 | 11:46

    Konacno nesto dobro

  • Mile1970

    19. avgust 2016 | 20:01

    Ma briga vas vazno da Ilic ostaje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA