≫ 

Fudbaleri Zvezde imali saobraćajku kod Gazele!

Na svu sreću, Srđan Plavšić, Marko Poletanović i Petar Orlandić nisu povređeni u lančanom sudaru na beogradskom mostu

  • 33

Fudbaleri Crvene zvezde, Srđan Plavšić (21), Petar Orlandić (26) i Marko Poletanović (23), imali su saobraćajnu nezgodu na mostu Gazela u Beogradu, i na svu sreću nisu ozbiljnije povređeni.

Do lančanog sudara je došlo u 13.30 časova u smeru kad Šidu, a povređeni fudbaleri su hitno prevezeni u Urgentni centar. Oni su bili u automobilu Golf 5, a u udesu je učestvovalo četiri automobila.

Zvezdini fudbaleri su krenuli za Novi Sad, pošto su imali slobodan dan, a trening tek u subotu, nakon što su se vratili iz Italije sa meča plej-ofa Lige Evrope protiv Sasuola.

Iz kluba je za Telegraf potvrđeno da je do nezgode došlo, ali da fudbaleri nisu povređeni, te da su u Urgentni išli prema zakonskoj obavezi, da bi sve bilo po protokolu i zakonu. Oni su još uvek u Urgentnom i čekaju pregled, pošto je velika gužva na prijemu.

Foto: Marko Todorović Marko Poletanović; Foto: Marko Todorović

Podsetimo, Zvezda je u četvrtak igrala protiv Sasuola u Ređo Emiliji i ubedljivo je poražena sa 3:0 i u revanšu ima nemoguću misiju na Marakani. Plavšić i Poletanović su igrali u Italiji, dok Orlandić već duže vreme nije u prvom planu kod trenera Miodraga Božovića.

Naredni meč Zvezda igra protiv Radnika iz Surdulice na svom stadionu u nedelju 21. avgusta od 19 časova. Videćemo da li će trojica fudbalera koja su imala nezgodu moći da igraju i da li će imati posledice udesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    19. avgust 2016 | 16:20

    Dobili slobodan dan posle dobre igre, e svasta... ma Dule je legenda, cim izgube kosarkasi u 7 sabajle trening

  • Slavica

    19. avgust 2016 | 15:45

    Fala ti Boze da je sve okej!

  • Gorca

    19. avgust 2016 | 16:25

    Pa oni koliko su losi ne mogu ni sudar kako valja da naprave a mozda su umorni od utakmice bas su se natrcali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA