Legendarna teniserka Virdžinija Vejd: Marej je plačljivko

Poslednja britanska šampionka Vimbldona kritikovala Škota za nezrelo ponašanje zbog preuveličavanja problema sa leđima, a teniser joj nije ostao dužan

  • 0

Najbolji britanski teniser Endi Marej burno je reagovao na komentar legendarne teniserke Virdžinije Vejd, koja je za četvrtog igrača  sveta rekla da se ponaša kao "plačljivko" tokom neizvesnog meča drugog kola Rolan Garosa protiv Jarka Nieminena.

Škot je ponovo imao problema sa leđima tokom meča na kom je odneo pobedu posle preokreta (1:6, 6:4, 6:1, 6:2), a teško su mu pale opaske koje je slavna teniserka iznela na "Eurosportu".

- On preuveličava te neprijatnosti na terenu. Saosećam sa njim zbog problema u leđima, ali mi je žalije drugog momka koji mora da igra protiv jednog plačljivka. Ne verujem da on (Marej) to radi namerno, ali toliko sažaljeva sebe da više ne uviđa da se ne ponaša kao odrastao čovek. Volela bih da svoje probleme rešava a da ne izgleda kao da odustaje, jer to mu ne ide u prilog da porazi svog protivnika. Niemenin je rastrojen - rekla je oštra Vejdova, poslednja britanska osvajačica Vimbldona.

Marej se probudio se bolovima u leđima, a grčeve je dobio po ustajanju iz stolice pre četvrtog gema prvog seta. To ga je mučilo nekih sat vremena, pa je posle neuspešnog prvog seta bio blizu da odsutane.

- Ona pojma nema kako sam se osećao na terenu, i kako mi je bilo teško 20 minuta pre nego što sam izašao na teren. Ima ljudi koji bi uvek  da kažu nešto kontroverzno, a trebalo bi da pruže podršku, ili bar da me pitaju ako im nešto nije jasno pre nego što krenu s komentarima. Znam je (Vejdovu) još od klinačkih dana, pa me je ovo prilično razočaralo. Ne vidim poentu "glumljenja" dok gubim sa 1:6, 2:4 - rekao je za "Dejli mejl" Marej, kome je i čuveni teniser Boris Beker savetovao da preskoči Rolan Garos zbog problema sa leđima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA