≫ 

Hrvati "tuguju" što smo prošli Australiju: "Pa oni su pravo polufinale igrali s nama"

Naslovi na vodećim hrvatskim portalima, posle pobede Srbije nad "kengurima"

  • 11

Tek sad je žao navijačima u Hrvatskoj što se njihova "nikad jača i homogenija" reprezentacija nije kasnije sastala sa Srbijom (ili je izbegla) na Olimpijskom turniru u Riju.

Demonstriranje sile selekcije Saše Đorđevića nad "kengurima", ispraćena je i u komšiluku, gde su ipak našli način da opravdaju plasman "orlova" u finale.

Jutarnji  list dominira, njihov naslov da je Srbija svoje polufinale odigrala protiv Hrvatske nije ništa drugo do tugovanje što su "kockasti" udarili na zemlju košarke u prvom kolu nokaut faze.

"SRBIJA JE PRAVO POLUFINALE ODIGRALA PROTIV HRVATSKE Teodosić i društvo u finalu sa SAD-om", naslov je na portalu Jutarnjeg lista.

"Srbija ima medalju: Protiv "Dream teama" za olimpijsko zlato", odabrao je Index naslov za najavu najvećeg finala Olimpijskih igara.

"Srbija bez milosti za Australce", 24sata.hr su istakli da je posle poluvremena sve bilo jasno, jer je Australija postigla samo 14 poena.

"SRBIJA NA NOGAMA: Teodosić i društvo pomeli Australiju za finale protiv Amerikanaca", kolege sa net.hr su u naslov izvukli da je Srbija na nogama zbog plasmana u veliko finale.

"Srbija obranom uništila Australce i izborila veliko košarkaško finale", impresivna pobeda, naglašavaju iz T portala.

"Košarkaši SAD-a u finalu sa Srbijom za obranu olimpijskog zlata", Srbi lako sa Australijancima, podvukao je Vecernji list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    20. avgust 2016 | 12:17

    Pitajte BRE novosela sta kaze za drvenu medalju

  • neko

    20. avgust 2016 | 16:08

    Komšije, gledajte i učite, vredno trenirajte. Možda, za stotinjak godina, budete blizu našeg kvaliteta. Blizu, ne jednaki nama. Znate zašto? Pa, u vašim grudima ne bije srce junačko!

  • Milos

    20. avgust 2016 | 11:22

    Hahahahahahahahhahahaha... Idemooo nova doza kompleksa. Ne zanosite se Hrvati nego se zahvalite Bogu sto ovako nismo igrali protiv vas. Prosli biste isto kao Australija ako ne i gore. Nego spremite maramice za veceras sledi potop i u bazenu :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA