≫ 

LEŠNJAK vs LALATOVIĆ: Duel dvojice stručnjaka koji su budućnost srpskog fudbala!

Ko će se radovati u nedelju?

  • 2

Crvena zvezda dočekuje Radnik, Partizan gostuje Spartaku, ali najzanimljiviji meč 6. kola Super lige svakako će biti na Banovom Brdu gde Čukarički dočekuje Vojvodinu.

Duel dva tima koja su prošle sezone obezbedili igranje u Evropi (Voša je trenutno u plej-ofu LE) i duel dva tima koje sa klupe vode dva perspektivna stručnjaka koji su budućnost srpskog fudbala - Milan Lešnjak i Nenad Lalatović!

>>> LEŠNJAK: Biću trener Zvezde!

- Vojvodina je uz Crvenu zvezdu u prvih pet kola pokazala najviše u domaćem prvenstvu, stoga očekujem tešku utakmicu. Naša prednost sigurno može da bude njihov umor, jer je velika većina igrača igrala na gotovo svim utakmicama od početka, kako u UEFA takmičenjima, tako i u prvenstvu. S druge strane, imaju i igrače koji su imali manje prostora i približnih su kvaliteta, pa će sada sigurno želeti da se dokažu i to nije olakšavajuća okolnost - rekao je Milan Lešnjak.

S druge strane, Lalatović je o Čukaričkom kratko govorio tokom konferencije posle meča sa Alkmarom.

- Protiv Dinama, Partizana, pa i nedavno protiv Javora, igrali smo na isti način. Vojvodina je veliki klub i kao takva ne može da se brani 90 minuta, već treba da igra, jer se tako prave igrači. U Beograd ćemo ići da se nadigravamo sa Čukaričkim i moje igrače ovo ne sme da uzdrma.

BRĐANI SE PONOVO UZDAJU U PETRIĆA

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Najveći adut Brđana u ovom derbiju biće golman Nikola Petrić. Trenutno jedina svetla tačka u timu sa Banovog Brda, što je nedavno potvrdio i sportski direktor Vladimir Matijašević.

Na odličan način je odmenio Nemanju Stevanovića:

- Vojvodina je izuzetno kvalitetna ekipa, prijatno su iznenadili na početku ovog prvenstva. Sigurno će biti teško i ukoliko ne pružimo maksimum to neće onda ni biti nivo igre koji želimo. Mi ćemo pokušati da odigramo najbolje što znamo kako bismo ostvarili pobedu - rekao je Petrić.

Meč je na programu u nedelju od 20.00 časova, a evo i ostalih parova:

Subota:

Spartak - Partizan 19.00

Borac - Novi Pazar odloženo

Mladost - Voždovac 20.00

Rad - Bačka 20.00

Napredak - Javor 20.00

Nedelja:

Metalac - radnički 17.00

Crvena zvezda - Radnik 19.00

Čukarički - Vojvodina 20.00

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    20. avgust 2016 | 13:42

    Nebitni likovi. Da nešto znaju ušli bi bar jednom u ligu evrope a ne bi služili svake godine protivnicima kao manji trening.

  • Звезда

    20. avgust 2016 | 13:17

    ,Лале је потврдио потенцијал поготово против гробља. А и инспирисао вас за један од најјачих наслова које сам прочитао: хумска пред експлозијом беса. Воша закуцала партизан

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA