KAKVO SADA PIVO? Raduljica pravio šou sa Šarencem posle finala! (VIDEO)

Srpski centar ponovo u elementu posle fantastičnog uspeha u Riju

  • 5

Košarkaši Srbije nisu mogli da pruže ozbiljniji otpor Amerikancima u finalu, ali osvojili su srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju, što je veliki uspeh za ponos.

>>> Bajern je odmah posle finala poslao sjajnu poruku Saletu Đorđeviću (FOTO)

>>> PONOSIMO SE VAŠIM SREBROM: Saletovi košarkaši pali pred američkim gigantima! (FOTO)

>>> Kratko i jasno, Bjelica je košarkašima poručio ono što svi mislimo!

Posle meča su bili raspoloženi pred kamerama RTS-a. Novinar Slobodan Šarenac okupio je Teodosića, Markovića i Raduljicu ne bi li od njih čuo prve utiske.

Dok je za Teodosića i Markovića imao pitanja vezana za majice koje su obukli, kako bi pokazali Nemanji Bjelici, koji zbog povrede nije bio u mogućnosti da im pomogne, kako su uz njega i kako su srebro posvetili upravo njemu.

Na kraju je Šarenac prišao Raduljici i njemu postavio pitanje vezano za utakmicu, na šta je centar Srbije odreagovao u njegovom prepoznatljivom stilu.

- Jesam baš ja morao da dobijem dobio najgore pitanje? - uz osmeh je uzvratio Raduljica, na šta je Marković dobacio da bi mogli na pivo.

- Kakvo pivo sada? - nastavio je Raduljica uz osmeh, a zatim se uozbiljio i kratko prokomentarisao meč.

- Nismo imali energiju sa kojom smo igrali ceo turnir, šteta što nije bilo bolje, ali biće i zlato nadam se na sledećim Olimpijskim igrama - zaključio je Raduljica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA