Predsednik Srbije: Hvala vam, košarka se ovde živi i diše!

Čestitke košarkašima stižu od državnih zvaničnika

  • 0

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je i zahvalio se muškoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije na osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju.

"Hvala momci za srebro. Hvala što ste srce ostavili na terenu. Jer košarka se ovde živi i diše. Pokazali ste da je važno boriti se do kraja, ponosni smo na vas!", ističe se u čestitki predsednika Nikolića.

Potpredsednica Vlade prof. dr Zorana Mihajlović takođe je uputila čestitke.

"'Hvala momci na borbenosti, na neodustajanju, na trenucima ponosa koje ste nam doneli! Svaka čast! Nama ste zlatni jer ste zaista dali sve od sebe! Srbija večeras treba da vas slavi," navela je Mihajlovićeva u čestitci i dodala:

"Vidimo se na balkonu''!

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković poručila je košarkašima da su svojoj zemlji doneli veliku radost.

"U ime Narodne skupštine i lično ime čestitam vam na osvajanju srebrne medalje i velikom uspehu koji ste postigli na Olimpijskim igrama. Bez obzira na poraz u finalu, pokazali ste izuzetan kvalitet i timski duh, a koševima i majstorskim potezima i na ovom takmičenju još jednom ste potvrdili da je Srbija zemlja košarke. Srbiji ste doneli veliku radost!", navodi se u čestitki.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA