Čukaričkom je poraz od Voše doneo i jednu dobru stvar - budućnost srpskog fudbala (FOTO)

Debi za tim sa Banovog Brda upisao je omladinac Sava Radić

  • 4

Poraz od Vojvodine (3:1) u prethodnom kolu potvrdio je da je Čukarički u velikoj krizi rezultata.

Sa samo četiri osvojena boda u šest mečeva, Brđani se nalaze na pretposlednjem mestu Super lige. Međutim, da nije sve u bodovima pokazuje i potez Milana Lešnjaka tokom meča sa Vošom.

Od prvog minuta zaigrao je omladinac i debitant Sava Radić za kog je trener Čuke rekao da je ''budućnost srpskog fudbala.''

- Debitovati za prvi tim je san svakog mladog igrača i meni se ostvario zahvaljujući poverenju koje mi je ukazao šef stručnog štaba Milan Lešnjak. Posebno mi je drago što je na konferenciji za medije posle utakmice rekao da sam u potpunosti zadovoljio nastupom.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Radost ovog dogadjaja svakako mi je umanjio rezultat utakmice i po mom mišljenju mi nismo igrali toliko loše. Medjutim, Vojvodina je igrala bolje, imala i više sreće i koristili su svoje šanse, a mi naše nismo. Moglo je da bude i obrnuto - rekao je Radić.

Mladog defanzivca u septembru očekuje i učešće u Ligi šampiona sa omladincima Brđana koji su u sezoni iza nas postali šampioni države.

- Uspeli smo da osvojimo titulu prvaka države u kategoriji omladinaca i stekli pravo na kvalifikacije za Ligu šampiona za mlade. Nadam se da će mi iskustvo stečeno igrom u prvom timu pomoći da što bolje odigram utakmice u evropskom takmičenju - jasan je bio Radić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    22. avgust 2016 | 19:40

    U Srbiji sve neki talenti a fudbal na dnu...

  • Brdjanin

    23. avgust 2016 | 13:27

    Mesaju u fudbal i uzimaju lovu, od tog fudbala nema ništa!

  • Brdjanin

    23. avgust 2016 | 09:29

    Ako će mo realno sto se tice fudbala jeste dosta potonuo. Momak je stvarno talenat,ali kad se razni terzici,vuceuci,vazure

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA