≫ 

Božovićeva poruka navijačima: Dolazi ekipa da igra protiv kluba koji vi volite! (VIDEO)

Trener crveno-belih podsetio da Zvezda 10 godina nije bilo u grupnoj fazi i da je ova ekipa nema iskustva

  • 23

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović pozvao je navijače da pomognu ekipi u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Sasuola, uporkos porazu u prvom meču od 3:0 i samo teoretskim šansama za plasman u grupnu fazu.

- S obzirom na to kako smo odigrali prvu utakmicu u Italiji nadam se da ne možemo da ponovimo dve tako loše partije. Bilo bi mnogo dobro da sutra pobedimo i da se na taj način revanširamo navijačima koje smo dosta razočarali u prvoj utakmici. Nisam imao velika očekivanja od ove ekipe, ne zato što nema kvalitet, već zato što se prase ne goji uoči Božića - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je podsetio da Zvezda 10 godina nije bilo u grupnoj fazi i da je ova ekipa nema iskustva.

- Ja nisam obećavao ni Ligu šampiona ni Ligu Evrope, trezveno razmišljam o svemu. Nisu ovi igrači tako loši kao što su bili u Italiji, niti je Sasuolo toliko dobar koliko je izgledao protiv nas. Negde u sredini možemo da se nađemo. Oni su prošle sezone pobeđivali sve italijanske velikane, gazda je ove godine prodao igrače za 42 miliona evra, a doveo za 45 miliona. Iz ovoga se vidi da mi kao klub nemamo prava da se rugamo nikome.

Zvezdin trener pozvao je navijače da dođu na stadion, zbog veličine kluba, ali činjenice da je u sportu sve moguće.

- U životu i u sportu je sve moguće, razna čuda se događaju. Mnogo bih voleo da sam sutra prosečan navijač Zvezde, dolazi ekipa iz jedne od pet najjačih liga u Evropi, ekipa koja ima nekoliko izvanrednih igrača koji će za nekoliko sezona igrati u Juventusu, Milanu, Interu... I, najvažnije, dolazi ekipa da igra protiv kluba koji vi volite. Svi smo prolazni osim tog imena, zato bih došao. Mene kao navijača ne zanima što je Miodrag Božović trener, dolazim da gledam svoju Zvezdu, da gledam fudbal zato što je to jedna lepa igra - poručio je Božović.

Utakmica između Crvene zvezde i Sasuola igra se sutra od 20.30 sati na stadionu Rajko Mitić, a podršku fudbalerima pružiće i košarkaši crveno-belih.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    24. avgust 2016 | 18:11

    Ja dolazim na tekmu,ne ocekujem pobedu,ocekujem remi,ali da se ispostuje klub koji volim!!! Dodjite ljudi,znam da je tesko,ali daj da pokazemo da volimo klub,za razliku od navijaca hrvatskog kluba!!!

  • Pera

    24. avgust 2016 | 17:18

    "Ova ekipa nema iskustva".pa kojiko godina im treba da se uigraju,nije Sasuolo,Radnik ili OFK BGD,pa da beze od lopte,niti tamo sude vase sudije,koliko milona drzavnih para treba jos da se uloze u C.Z. da bi imali ekipu za Evropu,koliko da se smanje penzije i deciji dodaci,da bi neko se hvalio da igra u Evropi,jos 10 god. minimum necete videti Evropu,pre ce se drzavni projekat ugasit sam od sebe,sutra posle utakmice sever ce pevati nekome da odlazi samo kome ostaje da se cuje i vidi.

  • Danijel Delije Sever

    24. avgust 2016 | 18:28

    Ne znam za vas ,odevek sam bio kao i sada optimista , lopta je okrugla i svim srcem sam sa mojom Zvezdom i kada je lose i kada je dobro . Protiv Ludogoreca sam izasao sa velikom glavoboljom ,a sada sam samo umoran od svega !!!! Ali i ovaj put kao i svaki podrzavam Grofa i Zvezdu i opet se vidimo na stadionu !!!!!! Ajmo Delijeeeeee !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA