≫ 

Đuričić napušta Sampdoriju posle mesec dana?!

Velika konkurencija u Đenovi "tera" srpskog fudbalera nazad u Benfiku

  • 7

Srpski fudbaler Filip Đuričić nije se pošteno ni raspakovao u Đenovi, a već ide iz italijanske luke.

Pre samo mesec dana bivši reprezentativac naše zemlje iz Benfike je došao na pozajmicu u Sampdoriju i ponadao se većoj minutaži, ali želja mu se, kako stvari stoje, neće ispuniti, jer odjednom nije više u planovima trenera Marka Đanpaola.

>>> Filip Đuričić na novoj pozajmici, stiže u Seriju A!

Kako je moguće da za samo mesec dana Đuričič od pojačanja dobije etiketu "prekobrojan"?

Najveći problem za našeg igrača je što su u međuvremenu stigla dvojica ofanzivnih veznih fudbalera. I skupo plaćenih. U pitanju su Bruno Fernandes iz Udinezea i Denis Praet iz Anderlehta.

Imajući u vidu da Đanpaolo raspolaže sa još dvojicom igrača, po stilu igre i pozicijama, sličnih karakteristika kao i Đuričić, Srbin je postao višak i teško da može dobiti šansu da pokaže šta zna.

Italijanski mediji pišu da će se Đuričić zbog novonastale situacije najverovatnije vratiti u klub sa kojim je pod ugovorom - Benfikom, a onda, izvesno, biće poslat na novu pozajmicu.

Đuričić je 2013. godine potpisao ugovor sa "lisabonskim orlovima", kojeg je najviše odrađivao na pozajmicama u Majncu, Sautemptonu, Anderlehtu i mesec dana u Sampdoriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA