BIVŠI TRENER ZVEZDE PORUČIO: Igrajte za dres i obraz! Neka bude časno i sa štitom!

Oglasio se i Aleksandar Janković

  • 7

Crvena zvezda od 20.30 minuta igra revanš meč plej-ofa Lige Evrope protiv Sasuola, a veliki broj bivših asova i trenera su pružili podršku prethodnih nekoliko dana.

 

Jedan od njih je i aktuelni trener Mehelena Aleksandar Janković, svojevremeno u dva navrata šef stručnog štaba crveno-belih.

 

>>> Koliko će Zvezdi biti teško, govori i ova izjava Anćelotija o Sasuolu

 

- Pratim celu situaciju oko našeg kluba, sve sam utakmice gledao… Znam da je razočaranje posle Ludogoreca ogromno i da smo u Italiji delovali jako loše. Šaljem podršku pred revanš, neka bude časno i sa štitom, pa i ako ispadnemo, neka bude hrabro - rekao je Janković za portal "Moja Crvena zvezda'' i dodao:

 

Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

 

- Žao mi je zbog slabog interesovanja za utakmicu, ali nije to sad najvažnije… Poverenje javnosti je bilo ogromno, atmosfera na Ludogorecu i naboj na stadionu neverovatni. Za mene lično najjača atmosfera još od Milana (drugi dan). Šteta. To poverenje javnosti će se vrlo brzo povratiti, jer to je Zvezda. Mi imamo neku čudnu moć regeneracije poverenja i vere u uspeh. Život ide dalje, a mi, pravi cigani, oglašavamo se uglavnom kada ostalih nema. Srećno danas, neka bude hrabro i bez kalkulacija, za dres i obraz.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijaa

    25. avgust 2016 | 18:12

    Takoo jee, vi niste nikqkvi zvezdasi koji sada pljujete po Grofu s pre mesec ga ste velicali i vi koji necete da dodjete na itaknicu a mozete, ne trebate nam i kad bude bolje

  • NBGDJBT!

    25. avgust 2016 | 19:16

    samo ne zelim da bude kao u partizanu da se smenjuju treniri cim ne donose pobede!!! Jakog trenera imamo koji ima muda da kaze sve sta misli. Ne ulizice kao komsinica. Mislim da treba da se dovvedu nasa deca omladina fudbalski taletni koji jedva cekaju da obuku crveno-beli dres. A ne neke strance koji ne znaju ni himnu Zvezde ni sta znaci pesma pukni zoro. Jel takvi treba da nam igraju...necu (stranu zvezdu) hocu Crvenu Zvezdu! Napred GROF!

  • проклети зечеви

    25. avgust 2016 | 18:04

    браво ацо за речи, остани само тамо где си

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA