Nikolić upozorio pred Rad: Nemamo više prava na kiks

Trener Partizana pozvao svoje igrače da "prepoznaju trenutak" u kom se nalaze posle slabog starta sezone

  • 13

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da njegovi igrači, posle tri poraza u sedam kola, više nemaju pravo na kiks i da veruje da je meč sa Radom u 7. kolu Superlige prekretnica ka boljim rezultatima.

Iako je sezona praktično još u povoju, eventualni novi gubitak bodova za crno-bele bi mogao da bude i definitivan oproštaj od titule.

- Preko potrebna nam je pobeda, nemamo više pravo na kiks. Neophodno nam je da pobeđujemo u kontinuitetu, a možda je meč sa Radom prekretnica. Igrači moraju da prepoznaju trenutak i izdignu se - rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

Nikolić, koji je upravo u Radu počeo karijeru, dodaje da veruje da će ekipa krenuti sa pobedama, posle lošeg starta sezone.

- Ubeđen sam da se igrači, posebno stariji, trude da daju maksimum. Biće određenih promena, dolazi pauza zbog reprezentacija i to je pravo vreme za korekcije - poručio je Nikolić, uz konstataciju da bi poslednje pojačanje Uroš Ðurđević trebalo da debituje protiv svog bivšeg kluba.

Prema njegovim rečima Partizan najverovatnije neće više dovoditi pojačanja.

- Uvek sam za to da se dovode dobri igrači i pravi jaka konkurencija, ali mi već imamo 10 novajlija. Ne verujem da postoji mogućnost u finišu da dovedemo još nekog, pogotovo što smo uslovljeni licenciranjem igrača - zaključio je trener crno-belih.

Utakmica između Partizana i Rada igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K2

    26. avgust 2016 | 14:31

    Vau kako je pametan ☺

  • Acb

    26. avgust 2016 | 15:13

    Kakav kiks,pa taj Rad vam poklanja igrace.Nikolicu licemerko...

  • Dragan

    26. avgust 2016 | 15:08

    Umesto dobrog plejmejkera odnosno centralnog veznog vi kupujete centarfora a vazura i vucela ce da prave igru.Jadan li si moj Partizane i ja sa tobom.Gore navedeni ne zasluzuju veliko slovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA