Marković ide iz Liverpula! Dilema - Serija A, Bundesliga ili Liga šampiona?

Srpski napadač će na novu pozajmicu a u redu su Milan, Šalke i Sporting

  • 6

Fudbaler Liverpula Lazar Marković definitivno će napustiti klub u finišu letnjeg prelaznog roka, jer je menadžer Jirgen Klop procenio da mu nije potreban.

Liverpul Eho, inače veoma blizak klubu sa Enfilda, navodi da Marković na stolu ima tri ponude - Milana, lisabonskog Sportinga i Šalkea.

Postoji i mogućnost da srpski fudbaler u drugi tim prvo pređe na pozajmicu, uz pravo otkupa na kraju sezone.

Marković nije bio ni u protokolu u prve dve utakmice u Premijer ligi protiv Arsenala i Barnlija, kao i u Liga Kupu na gostovanju nižerazrednom Barton Albionu.

On je član Liverpula od 2014. godine kada je došao kao veliko pojačanje iz Benfike, ali se nije najbolje snašao u Engleskoj.

Bivši krilni fudbaler Partizana prošlu sezonu proveo je u Fenerbahčeu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Berane

    27. avgust 2016 | 12:28

    Vala se naseta ko turisticki vodic

  • bane

    27. avgust 2016 | 13:38

    NJemu ne prija engleski fudbal ne uklapa se nemacka i italija mu sigurno odgovaraju a i grujic nece se proslaviti inace u feneru je bio odlican hteli su i da ga otkupe a liverpul nije dao a sad ga salju ponovo na pozajmicu mislim ovo je ruzno sto rade mada ne treba se puno verovati i novinarima pisali su i za kolarova da ne treba gvardioli a sad mu je neophodan za tim

  • Putin R.S

    27. avgust 2016 | 13:04

    Sto ne ode u Torino kod Mihajlovica. Zasto taj Mihajlovic ne dovodi nase fudbalere kao i svi ostali treneri sto dovode iz svoje zemlje? Jedini je on koji ne radi tako. Markovic bi bio idealno resenje za njega, a igrao bi i sa Ljajicem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA