≫ 

Liverpul "ispustio" pobedu u Londonu (FOTO)

Redsi poveli, propuštali šanse i onda kažnjeni

  • 0

Totenhem i Liverpul igrali su nerešeno u prvoj utakmici 3. kola Premijer lige na "Vajt Hart Lejnu".

Rezultat je 1:1, i njime, posle svega što se dešavalo u severnom Londonu u subotu popodne, više mogu biti zadovoljniji igrači Maurisija Poketina, koji su u prvom delu igrali veoma loše, u drugom tek malo bolje, ali im je i to bilo dovoljno da osvoje bod.

>>> Kutinjo se obrukao, golman Totenhema mu nogama uhvatio "živu loptu" (VIDEO)

Liverpul, koji je posle pobede, poraza, sada zabeležio i remi, može samo da žali za nizom propuštenih šansi u prvom poluvremenu u kojem je golman "pevaca" Vorm (branio umesto povređenog Lorisa), bio vrlo inspirisan "na crti" i sprečio ubedljivije vođstvo "Redsa".

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Holanđanin se posebno istakao u petom minutu kada je osujetio neverovatnu šansu u kojoj se našao Kutinjo odbranivši udarac Brazilca sa samo pet metara!

Ipak, savladan je u finišu poluvremena iz penala, koji su gosti "zaradili" posle neopreznog starta Lamele nad Firminjom. Više nego siguran izvođač najstrože kazne bio je levi bek Džejms Milner.

U nastavku, "pevci" su zaigrali bolje, konkretnije na polovini rivala. Šansa Aldervirelda (glavom u Minjolea posle kornera), bila je uvod u izjednačenje u režiji Denija Rouza. U gužvi ispred gola Liverpula, uspeo je da provuče loptu ispod Minjolea i poništi prednost gostiju.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Liverpulova defanziva delovala je kudikamo bolje nego u prva dva meča (primili pet golova), što je u velikoj meri posledica rokade u poslednjoj liniji u kojoj je, umesto Klavana, zaigrao Žoel Matip i uneo veću sigurnost. Kamerunac je mogao i da se proslavi, ali nije imao sreće da postigne gol u prilici kada je glavom poslao loptu na prečku.

Marko Grujić je čitav meč odgledao sa klupe.

Premijer liga, 3. kolo

Totenhem - Liverpul 1:1

(Rouz 72 - Milner 43.p)

Čelsi - Barnli

Kristal Palas - Bornmut

Everton - Stouk

Lester - Svonsi

Sautempton - Sanderlend

Votford - Arsenal

Hal - Mančester junajted

Nedelja

VBA - Midlzbro

Mančester siti - Vest Hem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA