Divac podneo neopozivu ostavku i digao ruke od Partizana

Proslavljeni košarkaš dostavio u Humsku svoju pismenu odluku

  • 25

Po povratku iz Rija de Žaneira, odlazeći predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i definitivno je završio sa ulogom u fudbalskom klubu Partizan.

Prema informaciji "Informera", proslavljeni košarkaš podneo je ostavku na mesto delegata Skupštine Partizana, uputivši pismenu odluku u kojoj ističe da je ostavka neopoziva.

Divca je zamenio bivši funkcioner košarkaškog kluba Partizan, Vladimir Grković.

Inače, Skupština Partizana bi trebalo da se održi 12. septembra, a prethodnih dana se u medijima pominjalo da bi moglo da dođe do novog odlaganja termina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    29. avgust 2016 | 08:32

    Neka ide i ovako nikakva korist, samo steta. Sta je taj pomogo partizanu u zadnjih pet godina, veliko nistaaaa.

  • B.J

    29. avgust 2016 | 10:27

    Vladimir Grkovic Tajlandjanin nije poznat kao funkcioner KK Partizan vec kao neko ko je u vreme najvecih mera stednja za koju se i sam zalaze kao pripadnik Vlade Republike Srbije i desna ruka Novaka Nedica, otisao na Tajland sa sefovima kabineta. Nakon sto je imao uspesnu misiju da unisti KK Partizan sada je ubacen da to isto uradi i sa fudbalskim klubom...a mi Grobari cemo mirno da posmatramo i cutimo.

  • Srdjan

    29. avgust 2016 | 13:05

    Čitam ove vaše komentare, pa ne mogu da verujem koliko ste zaboravni. Dok je bio u Americi ucinio je vise od svih politicara i tadadnjih i sadasnjih za boljitak Srbije. Koliko je samo dece pomogao i kuce izgradio, sram vas bilo. Čovek je video da nema nikakvu perspektivu u ovakvoj Srbiji. Za olimpijce je svoj novac davao, prosto ne mogu da verujem koliko ste zaboravni i tupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA