≫ 

MUSLIN: Želim da Srbija na Marakani ima istu podršku kao Zvezda (FOTO)

Selektor Srbije okupio je reprezentativce pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Slavoljub Muslin je okupio reprezentativce Srbije u Staroj Pazovi pred početak kvalifikacija za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Selektor se nada da će atmosfera na prvoj utakmici u kvalifikacijama na stadionu Crvene zvezde biti novi početak Orlova i nada se pobedi, ali i velikoj podršci publike.

Takođe je istakao da želi podršku sličnu onoj koju ima Crvena zvezda.

ANALIZIRALI SMO IRSKU DOBRO, SPREMNI SMO ZA NJIHOVU IGRU

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Republika Irska, to je analiza više za moje igrače. Oni imaju jednu prijateljsku utakmicu 31. avgusta, ne znam koliko će igrati u sastavu koji će početi sa nama, ali sve smo ih analizirali pojedinačno, znamo sve igrače i njihovu igru i na nama je da mi budemo spremni.

ŽELIM DA REPREZENTACIJA IMA PODRŠKU KAO ŠTO JE IMA ZVEZDA 

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Bez pubklike ne možemo ništa, kad vidimo podršku koju ima Zvezda i u prvenstvu i u Evropi, i naši protivnici u Velsu, Austriji, svuda... takva podrška nam treba i nadam se da ćemo je imati i na stadionu Rajko Mitić, kao što smo je imali u Užicu i Novom Sadu.

NE ŽELIM ALIBI ZBOG TOGA ŠTO MNOGI NE IGRAJU U SVOJIM KLUBOVIMA

- To je mali problem, ali neću da pravim alibi od toga. Oni možda nisu počinjali i igrali zbog forme ili suspenzija, ali Pavlović daje golove, Stojiljković je dao gol prošlog vikenda i to je nešto što me raduje, kao i optimizam i pozitivna atmosfera koja se stvara me raduje.

O NEGATIVNOJ ATMOSFERI KOD SRPSKIH NAVIJAČA ZBOG ISPADANJA KLUBOVA IZ EVROPE

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- To je svakako negativan momenat, ali ovo je reprezentacija, nadam se da će publika biti iza nas. Prijateljske utakmice su bile na nivou i popravile su atmosferu oko reprezentacije. Nadam se da ćemo posle ovih sedam dana dobro da se pripremimo i da ćemo dobro spremiti utakmicu da pobedimo. Sve utakmice su vežne, ova prva je samo jedna od 10, za mene je savaka sledeća utakmica najvažnija.

GRUPA JE TEŽA NEGO ŠTO SU MNOGI MISLILI POSLE ŽREBA

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U početku je to izgledalo lako kada je grupa izvučena, ali na Evropskom prvenstvu se dokazalo da to nije baš tako i da je grupa prilično jaka. Moje mišljenje se nije promenilo jer sam to znao od starta, a dobili smo mnogo informacija na osnovu njihovih igara na EURU.

OVO JE I KOMPLETAN SPISAK SLAVOLJUBA MUSLINA

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Arhus), Marko Dmitrović (Alkorkon).

Odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Matija Nastasić (Šalke), Slobodan Rajković (Palermo), Jagoš Vuković (Konjaspor), Stefan Mitrović (Gent), Antonio Rukavina (Viljareal), Aleksandar Ignjovski (Frajburg), Filip Mladenović (Keln), Duško Tošić (Bešiktaš).

Vezni red: Nemanja Gudelj (Ajaks), Ljubomir Fejsa (Benfika), Luka Milivojević (Olimpoijakos), Nemanja Maksimović (Astana), Marko Grujić (Liverpul), Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburg), Aleksandar Katai (Crvena zvezda), Lazar Marković (Liverpul), Zoran Tošić (CSKA), Andrija Živković (Benfika).

Napad: Aleksandar Mitrović (Njukasl), Andrija Pavlović (Kopenhagen).

Pogledajte i kako je izgledalo okupljanje reprezentacije i šta su Orlovi sve poručili:

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    29. avgust 2016 | 13:33

    Receno ispunjeno,trazio si samo zvezdin stadiom,pa nek te bodri sever,a kad puknemo ,e onda znas sta sledi Musline odlazi,ali tu pesmi pevace ti tvoj sever po tvojoj zelji.

  • Misirac

    29. avgust 2016 | 14:13

    Kada počnu da igraju za reprezentaciju kao što igraju vaterpolisti, košarkaši, odbojkaši....imaće.Ne tražimo medalje,pehare i ostalo već da igraju sa voljom i srcem.

  • Војвода

    29. avgust 2016 | 13:58

    Значи хоћете навијаче резултата на стадиону...и баш зато што форсирате један тим на следећој утакмици ће бити дај Боже 5000 људи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA