≫ 

Novakov šou u Njujorku: Pobedio Poljaka, pa imitirao Fila Kolinsa! (VIDEO)

Srpski teniser digao na noge publiku posle trijumfa nad Janovičem

  • 88

Najbolji teniser sveta i aktuelni šampion Ju-Es Opena Novak Đoković, prebrodio je prvo kolo u Njujorku pobedom protiv Poljaka Jiržija Janoviča rezultatom 3:1, u setovima (6:3, 5:7, 6:2, 6:1). 

Novak, kao što je i sam rekao pre početka turnira, nije najspremniji došao u "Veliku jabuku" zbog problema sa povredom zgloba desne ruke, koji ga je zaboleo u prvom setu, pa je morala mu se ukaže lekarska pomoć.

Uprkos tome, Đoković je opravdao ulogu velikog favorita i plasirao se u dalje takmičenje zahvaljujući dominantnoj partiji u trećem i četvrtom setu.

U prva dva, morao je da se pomuči, što zbog povrede, što zbog jačeg otpora nekada 14, a danas 247. igrača na ATP listi, 204. centimetara visokog Poljaka, koji je iznenadio Srbina uzevši mu set.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Srećom, sve je došlo na svoje mesto posle toga: Novak je zaigrao u prepoznatljivom stilu i dozvolio rivalu samo tri gema od trenutka kada je izgubio set.

Ipak, najbolje je ostavio za kraj - specijal za njujoršku publiku: Nole je otpevao deonicu čuvenog hita grupe Genesis "I can't dance", na oduševljenje svih prisutnih, koji su, sem što su čuli pevačke mogućnosti, videli i ples našeg asa u stilu Fila Kolinsa u spotu pomenute pesme.

- Osećam da, kada se nađem u mračnom tunelu, ovde uvek postoji svetlost za mene - rekao je Nole pre nego što je zaplesao.

Naredni Novakov rival je Čeh Jirži Veseli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka i baka

    30. avgust 2016 | 09:30

    Ovaj prica zlobno a dali zna kada je majka radila po 18sati da prehrani porodicu i niko u srbiji nije hteo da mu pomogne sem gencicka.koliko je dao u huminitRne svrhe za decu.momak je dobar samo neka ga zdravlje sluzi

  • Teodora

    30. avgust 2016 | 11:04

    Bravo Novače! Samo zli ljudi mogu da ti zavide, Ti si odličje pravog sportiste i plrmenitog čoveka.

  • Milka

    30. avgust 2016 | 09:42

    Novace bravo za pobedu?ti si KRALJ I CAR TENISA I PONOS SRBIJE?NOLE MI TE VOLIMOOO?NAPRED DO POBEDEEEE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA