Maradoni ne daju da izađe iz zemlje!

Slavni fudbaler stopiran da poleti za Dubai zbog lažnih putnih isprava

  • 1

Najveće ime argentinskog fudbala, uz Mesija, Dijego Armando Mardona, doživeo je neprijatnost prve vrste na aerodromu u Buenos Ajresu gde je trebalo da se ukrca u avion za Dubai.

U tome je onemogućen, jer je utvrđeno da je kod sebe imao lažni pasoš!

Opisujući ovaj događaj, argentinski mediji prenose da Maradona u tom trenutku nije znao o čemu se radi. Bio je zbunjen, a nije dugo trebalo da pređe u stanje besa zbog ponašanja granične policije.

Pokušavao je da objasni da je to njegov paosoš, ali nije vredelo - nisu ga pustili da prođe.

Veliki "El Pibe" je naposletku zvao advokata upomoć, a medijima je objasnio da iza svega stoje pojedini političari koji mu se na ovaj način revanširaju zbog izjava koje je davao.

- Neću dozvoliti da bilo ko upravlja mojim životom. Radim ono što se meni radi i niko mi neće reći kako da se ponašam. Potpuna je besmislica da sam ukrao pasoš - grmeo je Maradona koji je na aerodromu bio u društvu supruge Rosio Olive.

Advokat slavnog fudbalera demantovao je da postoji umešanost političara da se Maradoni spreči izlazak iz zemlje, ali je dodao da je "to što se dogodilo veoma čudno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA