≫ 

Đoković sprema osvetu Veselom: Sada su okolnosti drugačije!

Meč 2. kola Otvorenog prvenstva SAD između Ðokovića i Veselog igra se u sredu uveče

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, izjavio je da veoma ceni Čeha Jiržija Veselog, narednoj rivala u drugom kolu US Opena, ali da su sada drugačije okolnosti u odnosu na meč u Monte Karlu.

>>> Novakov šou u Njujorku: Pobedio Poljaka, pa imitirao Fila Kolinsa! (VIDEO)

Veseli je jedan od retkih tenisera sa kojim Ðoković ima negativan skor, pošto je slavio u jedinom međusobnom duelu, u aprilu ove godine na mastersu u Monte Karlu. Tada je Veseli pobedio sa (6:4,2:6, 6:4) i to u prvom kolu turnira koji je bio na šljaci.

Sada se igra na betonu, a to Novaku više odgovara.

- Veseli zaslužuje respekt. On je igrač koji želi da se probije, igra dobro, a poseduje i jak servis, precizan forhend i za svoju visinu se odlično kreće.

- Sada su drugačije okolnosti u odnosu na naš prethodni duel, igraćemo na drugoj podlozi - rekao Ðoković posle pobede nad Jiržijem Janovičem.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ðoković se u duelu sa poljskim teniserom požalio na povredu nadlaktice, zbog čega je zatražio medicinski tajm-aut od tri minuta, ali je posle meča istakao da je to uradio preventivno.

(Kraj) msi/vu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA