≫ 

Otkriveno ko je kreten sa groba Marka Ivkovića (FOTO)

Moralna ameba čak ni ne skriva svoj identitet i ponosi se svojim idiotskim činom

Pre dva dana jedan navijač Galatasaraja je bio u Beogradu i uradio je najmorbidniju stvar. Slikao se na grobu ubijenon navijača Zvezde Marka Ivkovića, koji je stradao u Istanbulu 2014. godine od strane navjača Galatasaraja.

>>> Ne može bednije: Huligan pozirao na grobu Marka Ivkovića sa šalom Galatasaraja! (FOTO)

Iako se pričalo svašta, da je to neko od bošnjaka koji žive u srbiji, ipak se ispostavilo da je Turčin Alper Agul iz Istanbula koji čak nije ni skrivao svoj identitet.

Majka tragično nastradalog Marka Ivkovića Rosa bila je vidno potresena posle morbidnog gesta Turčina Alpera Akgula na grobu njenog sina. Ovim odvratnim potezom mladi Turčin ponovo je ubio Marka Ivkovića i zadao još jedan bol neutešnoj majci.

- Dovoljno mi je bilo da vidim tu sliku i već sam bila gotova - vidno uznemirena i grcajući u suzama izgovorila je majka Rosa za Kurir i dodala:

- Sve to me mnogo boli. Nemam reči. Imajte razumevanja, ne mogu da pričam.

Marka Ivkovića u novembru 2014. mučki su u Istanbulu ubili simpatizeri Galatasaraja, nekoliko časova pre početka utakmice dva košarkaška kluba u Evroligi. Njega je nasmrt ispred dvorane Abdi Ipekči izbo Kadri Aktaš, koji je osuđen na 15 godina robije. Ovo su i fotografije momka koji je učinio najmorbidniju moguću stvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA