≫ 

On je šampion prelaznog roka: Za dva meseca zaradio više nego Ronaldo za godinu dana!

Jedan od najuticajnijih fudbalski agenata na svetu Mino Raiola, pamtiće tek završenu transfer pijacu do kraja života

  • 1

Prelazni rok je završen. Podvlači se crta ko je koliko uradio, potrošio, zaradio, da li je moglo bolje...

>>> Agent Pola Pogbe na Tviteru obleodanio istinu o transferu

Ne znamo u kakvom raspoloženju su ostali igrači, funkcioneri, menadžeri i ostali učesnici u ovoj ogromnoj mašineriji dočekali završetak još jednog uzbudljivog transfer perioda, ali smo "sto posto" sigurni ko je najveći pobednik letnje pijace.

Pomoć: Nije u pitanju fudbaler, nije ni klub.

Prema pisanju madridskog "Asa", Italijan Mino Raiola zaradio je neverovatnih 31 milion evra, na ime provizije, samo zato što je posredovao u transferima trojice igrača. Ovaj neverovatan podvig Raiola je ostvario za samo DVA meseca!

Koliko je ovo neverovatan podvig Italijana, koji je zanat pekao u Holandiji, svedoči podatak da je zaradio više nego što zaradi Kristijano Ronaldo po godini ugovora u Realu, a to je suma od 21,5 miliona evra.

Raola je, podsetimo, agent dve najveće zvezde minulog prelaznog roka, Zlatana Ibrahimovića i Pola Pogbe, ali i Jermena Henrika Mkitarjana, kome je takođe isposlovao transfer u Mančester junajted.

Naravno, najviše je zaradio od transfera Pogbe - čistih 20 miliona evra od ukupno 120 koliko je iznosio "transfer veka".

Osam miliona evra inkasirao je od transfera Mkitarjana, koga je Borusija prodala Junajtedu za 42 miliona evra, a još tri miliona pripala su mu na konto prelaska Ibrahimovića u engleski klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LudZbunjen

    1. septembar 2016 | 17:42

    Svasta koga bre zanima fudbal Nusu zavrsili ni skolu platu portira treba im dati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA