≫ 

Bivši italijanski reprezentativac neočekivano završio karijeru - ide u muzičare!

Problematični Pablo Osvaldo rekao "zbogom" fudbalu

  • 1

Argentinski fudbaler Pablo Osvaldo, koji je poslednjih godina klubove menjao kao čarape, doneo je važnu odluku u životu: završio je fudbalsku karijeru. 

"Zbogom" fudbalu Osvaldo je rekao u trenutku kada je to malo ko očekivao, u 30. godini, i to zbog toga što želi da se posveti muzičkoj karijeri, navode argentinski mediji.

Nije navedeno da li će Osvaldo kao pevač ili u nekom drugom svojstvu zagaziti u muzičke vode.

Osvaldo, koji je u prethodne tri godine promenio pet klubova, i nije se nigde skrasio, nedavno je dobio ponudu Kjeva da se vrati u njegovu drugu domovinu Italiju, međutim "Leteći magarci" ne samo da su dobili negativan odgovor, već su i saznali da je Osvaldo sa fudbalom - završio.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Osvaldo je poslednji angažman imao u Boki Juniors sa kojom se rastao još u maju zbog svađe sa trenerom Giljermom Barosom Skelotom. Od tada je van fudbala.

Problematični Argentinac, koji je odigrao 14 utakmica za reprezentaciju Italije, poslednjih godina više je bio poznat po incidentima nego po golovima. Pre tri godine je pretukao saigrača iz Sautemptona Hozea Fontea, zbog čega je najuren iz kluba, posle čega su usledile pozajmice u Juventusu, Interu i Boki.

Sezonu 2014/2015. je dobio ugovor u Portu, ali i tamo se kratko zadržao, pa se vratio u Boku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA