MATIJAŠEVIĆ: Sjajan posao odrađen je poslednjeg dana prelaznog roka!

Brđani su u ovom prelaznom roku doveli devet, a odrekli se usluga sedmorice igrača

  • 1

Prelazni rok je gotov u većini evropskih liga, pa tako i u Srbiji, a sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević je zadovoljan onim što su Brđani učinili.

Podsetimo, Čuka je dovela devetoricu fudbalera, a sedmorica su napustila Banovo Brdo.

- Doveli smo igrače koji ozbiljno mogu konkurisati za tim i nadam se brzom izlasku iz rezultatske krize. U suštini zadovoljan sam kako je odradjen letnji prelazni rok, iako je možda trebalo još na nekoj poziciji igrača. Sjajan posao je odradjen poslednjeg dana prelaznog roka dovodjenjem proverenog napadača Ognjena Ožegovića. Naravno, svi novi igrači su ozbiljno pojačali konkurenciju u timu i ne treba nikog izdvajati. Moraju da shvate svi da su u klubu u kom se traži pobeda - rekao je Matijašević za sajt kluba.

Igrači koji su stigli u Čukarički su: Asmir Kajević, Marko Docić, Alen Mašović, Aleksandar Jevtić, Darko Bulatović, Marko Tomić, Ismail Fofana, Filip Pajović i Ognjen Ožegović. Klub su napustili: Filip Stojković, Andrija Pavlović, Filip Knežević, Nemanja Stevanović, Bojan Ostojić, Đorđe Bašanović i Tijago Galvao.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Matijašević je izrazio nadu da će ekipa sa Banovog Brda, koji broji 23 licencirana igrača, ubrzo nastaviti normalno da funkcioniše i da će se uigrati.

- Cilj je bio da dovedemo igrače na različitim pozicijama koji su kvalitetni da ravnomerno konkurišu za startnih 11. Radiće se na psihološkom planu kako bi tim izašao iz krize. Dešavale su se i povrede, ima mnogo stvari koje su uticale, ali nadam se brzom povratku u pobednički ritam - rekao je Matijašević i osvrnuo se na Pavlovića i Stoiljkovića:

- Ponosni smo što su naši bivši igrači Andirja Pavlović i Nikola Stojiljković deo Orlova i nadam se da će svima krenuti kako treba, da će reprezentacija pobediti Irsku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istok

    1. septembar 2016 | 21:46

    Posao najbolji bio bi da te izbace iz kluba. Pa da dovedu igrace prvog a ne poslednjeg dana prelaznog roka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA