≫ 

Srbiju penal koštao pobede nad Italijom i direktnog plasmana na EP (VIDEO)

Orlići odigrali 1:1 na vrućem gostovanju, ali im to nije dovoljno za prvo mesto

  • 2

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije neće ići direktno na Evropsko prvenstvo, pošto nisu usplei da pobede na gostovanju u Italiji.

Orlići su na poluvremenu imali gol viška, ali je domaći tim do boda došao iz penala - 1:1 (0:1). Strelac za srpski tim bio je Milan Gajić u 34. minutu, dok je Ćeri bio precizan sa bele tačke u 53. minutu.

Faul za najstrožu kaznu napravio je Vanja Milinković Savić, čini se bespotrebno, a posle primljenog gola Srbija nije ličila na onu ekipu iz prvog poluvremena.

A u prvih 45 minuta mogli smo da vodimo i sa više od jednog gola razlike. Odlične prilike imali su Grujić, Meleg i Sergej Milinković Savić.

Ovako, naš tim neće direktno ići na EP, a visi nam i doigravanje. Orlovi moraju da pobede Sloveniju kako bi bili drugi, ali vredi pomenuti da samo četiri najbolje drugoplasirane ekipe idu u Poljsku.

Italija - Srbija 1:1 (0:1)

Italija: Kranjo, Konti, Kaldara, Romanjoli, Muru, Vere, Kataldi, Maciteli, Benasi, Roseti, Ćeri.

Srbija: Vanja Milinković Savić, Gajić, Veljković, Lazić, Antonov, Maksimović, Grujić, Meleg (Dražić 61), Sergej Milinković Savić, Gaćinović (Mihajlović 76), Čavrić (Đurđević 67)

TABELA: Italija 20 (+1) Slovenija 15 (+1), Srbija 14 (-1), R. Irska 9, Litvanija 6 (+1), Andora 3 (+2)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki Pfc

    2. septembar 2016 | 22:45

    Dominirali smo svih 90.min.Nije bilo penala, bio sam na stadionu. Navijanje i podrska orlicima, bolje nego u Srbiji, bilo nas je oko 3000.Pisite malo i o tome.

  • Stefan Alavanja

    2. septembar 2016 | 22:58

    treba im mitrovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA