Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika djoz
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dusan

    04. septembar 2016 | 23:04

    Nisi ti hteo iz koze da iskocis sto nisi igrao za Srbiju vec sto sad nemas medalju.

  • RASA

    04. septembar 2016 | 18:21

    za mene si sto posto opravdan G.Marjanovicu - tvoj postupak je ispravan posvetio si zivot tvom poslu i konacno se ukazala jedna jako retka prilika da odes u NBA cilj delimicno postignut sto se tice ugovora i novca koji ces dobiti mislim da taj novac obican covek u snu ga moze dobiti jer ne znam koliko bih dobio u nasoj zemlji i sta bih dobio cilj potpuno postignut - ja te podrzavam i mislim da si pravilno postupio - to sto nisi igrao za nasu zemlju ne znaci da nisi patriota jer igrom na olimpijadi rizikovao si svoj zivot i karijeru u slucaju da si se povredio - to sto je nas narod takav to G.Marjanovicu i sam znas ...pasce to u zaborav jer jednog dana bices heroj kad dodje sledece takmicenje ...pasce prasina a ljudi ce videti da si i morao ovako postupiti ...pusti vreme jer ono tek dolazi ....pozdrav od Srbina koji zivi na zapadu 16 godina ilegalno bez zdravstva i bilo cega ali sam ponosan sto sam Srbin i sto znam muku i borbu koju vodim ovde a cistog sam obraza bio i ostao bez obzira sto nemam nista...zato sto sam (dobro da pojasnim) pravi Srbin odlika casti i postenja

  • Deksiko.

    04. septembar 2016 | 15:03

    Ko hoce pronaci ce nacin, ko nece naci ce izgovore. Za tridesetak godina mnogi ce se secati Tea i ekipe i tog srebra, a ko ce se secati njega. U tome je upravo razlika izmedju djona i obraza. Ti momci kada ostare imace uspomenu da su za svoju zemlju na olimpijadi osvojili srebro, a on, americke dolare. Ni milion ni milijardu dolara ne znaci nista na samrtnoj postelji jedino je bitno nasledje koje ostavljamo buducim generacijama, jer kao sto neko rece, nikada nisam video kamion za selidbe u pogrebnoj povorci. Neko ovde prica kako je novac bitan, a ja pitam sta ce vam znaciti sav taj novac kada na samrtnoj postelji zalite za propustenim prilikama koje bi vam omogucile da odete sa osmehom na licu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA