≫ 

Večiti derbi na Adi: Zvezdini klinci savladali Partizan

Igrač utakmice Dedijer

  • 19

Fudbaleri Crvene zvezde, uzrast do 16 godina, osvojili su treće mesto na međunardonom turniru "Elite neon Cup" koji se prethodnih dana igrao na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji.

Crveno-beli su u nedelju savladali "večitog rivala" Partizan rezultatom 2:0 (1:0).

Zvezdini klinci su do pobede stigli zahvaljujući super raspoloženom Dedijeru, asistentu kod prvog gola i strelcu drugog u završnici meča, koji je postigao u jeku inicijative Partizana.

Zvezda je u prvom poluvremenu daleko bolju i kreativniju igru krunisala vođstvom, međutim u nastavku je viđena mnogo bolja igra crno-belih i stroga defanziva momaka sa druge strane..

Partizanove nade, ipak, nisu imale sreće: od mnoštva akcija i kombinacija, nijednu nisu uspeli da materijalizuju.

Najveću šansu nije iskoristio najbolji igrač Partizana Pavlović, koji je pogodio prečku, ali i tada je već bilo kasno, jer su crveno-beli, preko Dedijera, nedugo pre toga duplirali vođstvo.

U finalu se sastaju ruski Krasnodar i turski Altimordu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andria

    4. septembar 2016 | 12:50

    Ne razumem zajedljivost u prethodnim komentarima. Ovo je prava Zvezda i Partizan bez manekena sa strane i polovnih stranaca koje niko drugi neće. Obe ekipe su bile sjajne, pošteno se borile i prikazale lep fudbal. Što sada mešati Terzića i druge kada to nema nikakve veze. Ko je juče gledao na Adi polufinale U14 OFK i Rad mogao se podseti šta je pravi fudbal, koji se kod starijih kategorija negde izgubio.

  • Nemke

    4. septembar 2016 | 13:41

    Puni boraniju.

  • Saki

    4. septembar 2016 | 12:53

    Samo deri male zagrebcane klub koji je osnovao Franjo da bi hrvati imali svoj klub u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA