Srbija ne može da računa na dvojicu zlatnih orlića za duel sa Irskom!

Reprezentativci Srbije prekomandovani su u mladu selekciju kojoj treba pomoć u bitnom meču kvalifikacija protiv Republike Irske

  • 6

Fudbaleri Marko Grujić i Andrija Živković prekomandovani su iz A tima u mladu reprezentaciju Srbije za meč sa Republikom Irskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Grujić se posle dva dana ponovo vratio u ekipu Tomislava Sivića, nakon što je igrao protiv Italije (1:1) u Vićenci, dok je Živković taj duel propustio zbog povrede, iako je bilo u planu da nastupi.

Oni su u nedelju napustili Sportski centar FS S u Staroj Pazovi i priključili se "orlićima" za važnu utakmicu sa Republikom Irskom u Novom Sadu u utorak.

Srbija se nalazi na trećem mestu kvalifikacione grupe sa 14 bodova, jednim manje od Slovenije, ali i mečom manje, dok je prva Italija sa 20.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djoz

    4. septembar 2016 | 18:56

    Te mlade selekcije su bitne samo u našoj državi raspaloj, prncip aj ako ne ide A reprezentaciji da bar neko pobedjuje, da se ljudima mažu oči da smo kao dobri u fudbalu a ti klinci pobedjuju neke tamo š igrače iz drugih reprezentacija ali sve ispliva na videlo kada predju u prvi tim i pokažu koliko nemaju pojma !!!!!!!!

  • MikiGrobarRUSSIA

    4. septembar 2016 | 22:20

    "Fudbaleri Marko Grujić i Andrija Živković prekomandovani su iz A tima u mladu reprezentaciju Srbije za meč sa Republikom Irskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj." interesantno......

  • vuk

    4. septembar 2016 | 21:27

    Nek igraju za mladi toke puno puno bitnije..bicemo 3-4 u grupi ne zato sto svi dobri nego sto smo slaba ekipa..bez prike se nomoze dati golove a tu smo najslabi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA