Zbog ove Novakove izjave o protivniku, publika na US Openu je gromoglasno aplaudirala (VIDEO)

Srpski teniser nije propustio priliku da pohvali Edmunda

  • 3

Meč između Novaka Đokovića i Kajla Edmunda na US Openu potrajao je do dugo u noć, a srpski tensier je na kraju obezbedio plasman u četvrtfinale.

Kao što to običaj nalaže, Novak se vrlo brzo našao ispred mikrofona i kamere davajući izjavu. A jedna je poprilično razgalila publiku koja je ostala.

>>> Novak upozorio ATP: Zar želite da nam skratite karijere?

- Kajlu želim sve najbolje. Tek mu je 21. godina, prvi meč na Artur Eš terenu i zaslužio je veliki aplauz - rekao je Đoković, a publika ispratila njegove reči.

Srpski teniser je potom dodao.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Držao sam meč pod kontrolom, ali je on lako mogao da ode u drugu stranu kada je Kajl vezao tri poena u trećem setu. Takođe, želim da zahvalim svima koji su ostali do kraja meča. Nadam se da ste uživali.

O narednom protivniku...

- Biće veoma teško protiv Žoa. U odličnoj je formi i izgubio je samo jedna set do četvrtfinala. Mi smo u prošlosti imali nekoliko sjajnim međusobnih mečeva, pogotovo onaj 2008. godine na AO koji je obojici bio prvo Gren slem finale - jasan je bio Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA