≫ 

Muslin: Bili smo bolji od Iraca, Srbija će biti još jača kako vreme odmiče!

Slektor Srbije razočaran što njegova ekipa nije došla do pobede, iako je bila bolji rival na Marakani

  • 28

Selektor Srbije Slavoljub Muslin bio je malo razočaran ishodom svog prvog meča na kormilu Orlova u zvaničnoj utakmici, ali je bio zadovoljan kako su njegovi igrači izgledali na terenu i istakao da će kako vreme odmiče reprezentacija igrati sve bolje.

>>> Muslinova Srbija nesrećno ostala bez sva tri boda protiv Iraca (FOTO) (VIDEO)

- Najgori mogući scenario zadesio nas na početku utakmice, odmah smo primili gol, i to kakav. A opet, izdigli smo se, vodili smo potom 2:1, imali dva zicera, ali... oni su nam zatresli mrežu iz prekida, a znali smo da su jaki iz prekida.

- Ostaje žal, oni naši neiskorišćeni detalji su prelomili utakmicu. Mada, ako ćemo iskreno, Irci su imali smo još jednu šansu, a mi smo imali bolje prlike, jednostavno, bolje smo igrali od njih. Ovo nam daje podstrek da će biti još bolje - rekao je Muslin.

On takođe istakao da je uveren da će naši reprezentativci biti bolji kako se kvalifikacije budu zahuktale.

- Odigrati ovako, protiv Iraca, na ovakvom terenu, to nam svakako daje nadu da možemo još bolje. Ovo je bio početak, bila bi nam važna ta pobeda, ali nije to presudno. Idemo dalje sa dobrim raspoloženjem, idemo na Moldaviju u oktobru popravljenog morala. Uveren sam, možemo samo da budemo bolji i bolji - zaključio je selektor naše fudbalske reprezentacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta bili bolji, igra rastrzana i konfuzna

    5. septembar 2016 | 23:24

    Srecno smo dali golove, istina imali sansu da dobijemo ali i da izgubimo. Zvao si kamion igraca iz Zvezde, dok je takvog selektiranja nikad necemo biti fudbalska sila. Koga ces dobiti na strani sa Molovanovicem, Mladenovicem, Kataijem, Rajkovicem, Vukovicem...? Zoves Kataija koji je u celoj karijeri odigrao samo godinu u namestenoj ligi ?! Nigde nije sastavio pre toga 30 minuta.

  • Soli 65

    5. septembar 2016 | 23:24

    Rajkovic mnogo veliki promasaj , nemojte ga forsirati , hvala !!!

  • Kapiten 22

    5. septembar 2016 | 23:47

    Ako Rajkovic bude i dalje branio nema sta da brinemo, poslednje mesto u grupi nam ne gine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA