≫ 

Rajković: Nisam hteo da driblam Irce, pobegla mi je lopta

Golman Srbije bio je razočaran što naša reprezentacija nije došla do zaslužene pobede

  • 42

Golman Orlova Predrag Rajković žali što Srbija nije došla do pobede nad Irskom u 1. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

- Žao mi je što smo bezveze primili taj drugi gol. Zaslužili smo da pobedimo, ali verujem da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo - samouveren je Rajković.

>>> Muslin: Bili smo bolji od Iraca, Srbija će biti još jača kako vreme odmiče!

>>> Muslinova Srbija nesrećno ostala bez sva tri boda protiv Iraca (FOTO) (VIDEO)

Mladi golman pojasnio je situaciju kod prvog gola, ali i dva driblinga, koji su malo zabrinuli navijače na Marakani, ali se na kraju sve završio dobro po Rajkovića u tim situacijama.

- Lopta je zakačila nekoliko igrača Irske, dovoljno da promeni pravac kod prvog gola. A što se tiče driblinga, nisam želeo da driblam. Prvi put mi je lopta malo pobegla, drugi put nisam video igrača - pojasnio je golman Srbije.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bolje mu je da cuti

    6. septembar 2016 | 00:03

    Moli te se bogu da ne odete na svetsko da nas tamo brukate.Ja bi sve vas izbacio iz fudbala ukinuo fudbal na 5 godina.Ocistio ceo fudbalski savez od mafije i kriminalaca i doveo novu decu koja hoce da igraju za nacionalne boje i zastavu svoje zemlje kao ostali sportisti koji su nam osvetlali obraz.Vi fudbaleri i fudbalski klubovi ste bruka Srbije!Bruka i sramota!Puni ste kriminala i korpucije,neznalice i sramota za ovu zemlju.I ne treba da se javno oglasavate ja bi vam i pravo glasa oduzeo.Ali na zalost eto ima te ga.

  • B l a d e

    6. septembar 2016 | 00:28

    Indijanac

  • Moralni Gmizavac

    6. septembar 2016 | 00:12

    Da ja tebi pojasnim onako realno!Ti si nasa buducnost i imas moju podrsku,ali si kriv za oba gola u vecem dijelu!!!Prvi gol slaba intervencija i pocetnicko izbijanje lopte na nogu protivniku,a drugi si po meni direktno kriv.Umjesto da istrcis i uzmes onu loptu dok ti stoperi grade ti ostajes na golu i istoga se rodi korner ...Odmah sam rekao primamo gol... A driblanje i ostale gluposti da ne pominjem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA