Šampion Evrope doživeo šamar u Švajcarskoj, pobeda BiH i ludnica u Bugarskoj! Francuzi nisu pobedili (VIDEO)

Nekoliko zanimljivih mečeva u prvom kolu kvalifikacija za SP

  • 7

Fudbaleri Portugalije su očigledno još opijeni evropskom titulom koju su osvojili pre nešto manje od dva meseca, pošto su na startu kvalifikacija za SP u Rusiji doživeli neuspeh.

Bolji od šampiona Evrope bili su Švajcarci čijim fudbalerima je trebalo samo šest minuta da reše pitanje pobednika. Embolo je bio strelac u 24, a Mehmedi u 30. minutu.

Mladi napadač se odlično snašao posle jedne slabije intervencije Ruija Patrisija i glavom sproveo loptu u mrežu, dok je gol Mehmedija malo remek-delo.

Vredi pomenuti da su Portugalci igrali bez povređenog Kristijana Ronalda koji je, doduše, pružio podršku saigračima pre meča.

U istoj grupi, grupi B, Letonija je savladala Andoru na gostovanju, dok su Mađari odigrali samo 0:0 na Farskim Ostrvima.

Najluđi meč odigran je u grupi A gde je Bugarska ugostila Luksemburg i slavila rezultatom 4:3.

Domaći tim je poveo, a zatim primio dva gola za tri minuta. Ipak, Bugari su preko Popova poveli sa 3:2 u 79. minutu, da bi Luksemburg izjednačio u 91.

Kada se činilo da ćemo videti veliku senzaciju, Bugarima je sve tri boda doneo Tonev u 92. minutu. Gol za neočekivano prvo mesto posle prvog kola.

Jer, Francuska je odigrala samo 0:0 u Belorusiji, dok je 1:1 bilo na meču između Švedske i Holandije. Domaći tim je vodio golom Berga u 43. minutu, ali je bod Lalama doneo Snajder u 67. minutu.

Bosna je na svom terenu demolirala Estoniju rezultatom 5:0, a dvostruki strelac je bio Spahić. Na semaforu su se još upisala i imena Džeke, Medunjanina i Ibiševića.

U istoj grupi Belgija je slavila 3:0 na Kipru, uz promašen penal, a Grčka sa 4:1 na Gibraltaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA