≫ 

Fudbaleri navijali za Dinamo protiv svoje ekipe: Besni navijači traže od kluba da ih otera!

Neugodna situacija u klubu u Hrvatskoj

  • 1

Fudbalski klub Istra 1961 planira da kazni dvojicu mladih fudbalera Davida Barišića i Viktora Marića posle utakmice koju je taj klub igrao protiv Dinama iz Zagreba.

Barišić i Marić su trenirali sa prvom ekipom Istre i nastupili u prvoj ligi, ali su utakmicu sa prvakom Hrvatske gledali sa navijačima iz Zagreba, i ujedno navijali za "modre", koji su slavili 2:1.

To su primetili članovi navijačke grupe Istre, "Demoni", koji su to istakli u svom saopštenju.

"Oni su se radovali golovima Ćorića i Sudanija, oni su se radovali pobedi Dinama, sa "Bad Blue Boysima" na jugu i tako direkt pljunuli u lice klubu, navijačima i svojim saigračima, kako juniorskim tako i seniorskim. Nakon reakcije KN Demoni Pula o tom događaju, iz kluba dobijamo pozitivnu reakciju o tome kako ista ta dva igrača nikad više neće nastupiti za NK Istru 1961," istaknuto je na Fejsbuk stranici Demona iz Pule, i zaključuje se:

"Možda nismo "velik" klub kao Dinamo, možda nemamo rezultate kao Dinamo, ali i dalje imamo svoj ponos i identitet kluba".

Međutim, Istra u svom saopštenju najavljuje da ne planira da jednostrane raskine ugovore fudbalerima, premda su iz klub istakli da su razočarani njihovim postupkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...i td

    7. septembar 2016 | 18:49

    Bravo za Demone.Izdajnike kazniti.BBB olos...i td

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA