"Samo navijači Reala misle da je Ronaldo bolji od Mesija"

Legendarni fudbaler Barselone izneo svoj stav o debati na temu dva najbolja igrača sveta

  • 13

U uvek aktuelnu debatu, o tome da li je bolji fudbaler Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo, uključio se nekadašnji fudbaler i kapiten Barselone, Ćavi.

On je prošle godine napustio Barsu, odigrao je nekoliko "El klasika", a svojom izjavom može samo da naljuti navijače "kraljevića".

- Samo navijači Real Madrida misle da je Ronaldo bolji fudbaler od Mesija. Igrao sam protiv njega i sjajan je fudbaler, ali je daleko od Mesija koji je za mene najbolji igrač u istoriji fudbala - rekao je Ćavi, dodajući da će Argentinac sigurno biti najbolji igrač sveta sve dok to bude hteo.

Ćavi je sa Barselonom osvojio osam titula. Tokom 17 profesionalnih sezona i od debija 1998. godine je prigrabio čak 23 trofeja sa Barsom, među kojima su tri Lige šampiona.

>>> GLEDAO SAM “MESIJA” I “RONALDA”: Jedan je religiozni film o fudbalu, drugi dokumentarac o fudbalskoj Staniji (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Идемо Делије

    7. septembar 2016 | 20:18

    Рече играч Барселоне...

  • Zvezdas

    7. septembar 2016 | 20:10

    Ne navijam za Real, ali mi je Ronaldo kompletniji igrac.

  • ........

    7. septembar 2016 | 22:40

    Sto jeste jeste po meni je Mesi najbolji fudbaler sveta Ronaldo je onako klasican napadac i tu nema sta da se prica Mesi je za njega izmislio fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA