≫ 

Karija ovako nikad niko nije ponizio: Tinejdžer izblamirao NBA zvezdu (VIDEO)

Najbolji šuter NBA lige moraće ubuduće ozbiljnije da prihvata ovakve egzibicije

  • 1

Stef Kari se trenutno nalazi na turneji po Kini, tačnije do Tajpeja, gde, po slovu sponzorskog ugovora, promoviše isti, i naravno NBA ligu.

>>> Karijeva supruga blista u Kini: I njena spacijalnost je trojka (VIDEO)

As Golden Stejta predstavio se lokalcima i tokom jedne egzibicione utakmice protiv tamošnjih mladih snaga, koje je želeo da "skuluje" i "proda" im par finti, međutim desilo se nešto čemu se nije nadao.

Kari je driblao i driblao, "mešao" svog golobradog čuvara zadnjim promenama, usledio je prepoznatljiv odraz u stranu i šut koji je, na opšte iznenađenje - izblokiran!

Mladi domaći košarkaš je uspeo ono što nisu u stanju najbolji NBA defanzivci. Savršenim tajmingom uspeo je da lupi "čistu" rampu najboljem šuteru na svetu i postane heroj dana.

A, Kari? Pa, kiseli osmeh je svedočio da mu baš i nije bilo najprijatnije posle neusplog izbačaja.

Sjajno je u tom trenutku reagovao i snimatelj sa utakmice ovekovečivši blokadu momka koji se zove Đijan Mamujak vrhunskom fotografijom kojom se, naravno, mladić odmah pohvalio na svom instagramu.

Kako i nebi. Pa, ne lupa se "banana" Kariju svaki dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    9. septembar 2016 | 20:51

    Bravo Djijan, svaka cast, blokirati Karija je jako tesko, a jos od amatera. Sad ce svi da se okuraze pa ce Kari i manje da sutira, zivi bili pa videli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA