Kraj sukoba u Zagrebu: BBB se vraćaju na tribine

Posle višegodišnjeg bojkota kluba najvatrenije pristalice hrvatskog šampiona se vraćaju na Maksimir

  • 3

Za zagrebački Dinamo ovog leta postoje samo lepe vesti. 

Sem toga što su se "Modri" plasirali u Ligu šampiona, uspeli su da zarade veliki novac samo od prodaje dvojice igrača (Pjaca i Rog), a kao šlag na tortu dogilo se nešto što je, do juče, delovalo nestvarno: najvatrenije pristalice kluba okupljene u grupu "Bed Blu Bojs", koje već godinama ratuju protiv prvog čoveka Dinama Zdravka Mamića - prekidaju bojkot i vraćaju se na tribinu, pišu hrvatski mediji.

Zvanični povratak "BBB" na tribinu Maksimira zakazan je za 27. septembar, kada će Dinamo igrati meč Lige šampiona protiv Juventusa, a HNL-premijeru imaće nekoliko dana kasnije protiv Hajduka.

- I to će biti konačni epilog jednog besmislenog sukoba u kojem, na kraju, nema pobednika. Klub to sigurno nije, jer je svih ovih godina igrao kao gost na svojem stadionu - pišu Hrvati.

Bed Blu bojsi su u međuvremenu pratili Dinamo samo na gostovanjima, osnovali su futsal klub koji ih je održao na okupu, protestovali...

Okidač za otopljavanje odnosa dogodio se ovo leto. Nakon što je Zdravko Mamić formalno napustio izvršnu funkciju u klubu, a njegov brat Zoran otišao kao trener u Saudijsku Arabiju, navijači su procenili kako je možda sazrelo vreme za priču o povratku na Maksimir te su počeli pregovori s klubom koji nikada nije krio da bi ih želi vratiti. Zapravo, sve to vreme postojali su obostrani signali kako je vreme da se sedne za stol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    8. septembar 2016 | 16:28

    А њихова браћа, хоће ли се и они вратити на лавор?

  • mina

    8. septembar 2016 | 17:47

    Sta nas zanima ova vest ovde...

  • Ispeci pa reci

    9. septembar 2016 | 00:26

    Mir mir mir niko nije kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA