≫ 

SPEKTAKL U CENTRU BEOGRADA! Ivana Španović protiv vicešampionke Evrope!

Osim naše atletičarke nastupiće i Jasmin Sojers iz Velike Britanije, osvajačica srebrne medalje sa Evropskog prvenstva u Amsterdamu, kao i nekoliko mladih hrvatskih i srpskih skakačica

  • 0

Osvajačica bronzane medalje iz Rija u skoku udalj, Ivana Španović spremna je za poslednje takmičenje u najuspešnijoj sezoni njene karijere. U nedelju 11.septembra biće priređen pravi spektakl u centru Beograda.

>>> Pogledajte kako je hrvatski komentator prokomentarisao pobedu Ivane Španović u Zagrebu (VIDEO)

Takmičenje u skoku udalj počinje od 17h, a zajedno sa Ivanom skakaće još šest rivalki. Jedna od njih je Jazmin Sajers iz Velike Britanije, osvajačica srebrne medalje sa Evropskog prvenstva u Amsterdamu.08

Osim nje, skakaće i Erika Jarder takmičarka iz Švedske, kao i Paola Borović i Antonija Radić iz Hrvatske. Naši Beograđani imaće priliku da gledaju i dve naše atletičarke, Saru Lukić i Mariju Milutinović.

U sklopu organizacije Prvenstva Evrope u dvorani 2017.godine ove nedelje Srbija će opet biti u znaku kraljice sportova.

Osim daljašica, 11.septembra od 12h, pridružiće nam se i ostali atletski šampioni među kojima je Asmir Kolašinac, Tamara Salaški, Vladimir Savanović.

Printskrin; Instagram.com/ivanaspanovic Printskrin; Instagram.com/ivanaspanovic

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA