RAZDOR U HUMSKOJ: Član uprave Partizana se okrenuo protiv Vučelića!

Mile Jovičić ističe da neće glasati za jedinog kandidata za predsednika crno-belih na zakazanoj Skupštini

  • 17

Burni dani su pred Partizanom! Najavljena Skupština kluba na kojoj bi 14. septembra trebalo da bude izabran novi predsednik crno-belih, mogla bi da doživi sličan ishod kao pre nekoliko meseci, kada umalo nije došlo do fizičkog obračuna dve suprotstavljene strane.

>>> Kandidatura Vučelića može biti loša po crno-bele (VIDEO)

Sada čak i nisu dve struje u pitanju, već je došlo do razdora i unutar aktuelne privremene uprave kluba. Naime, Mile Jovičić je odlučio da napusti privremeno rukovodstvo Partizana nezadovoljan načinom na koji se radi i činjenicom da je kandidat za predsednika Milorad Vučelić.

On je u razgovoru za Žurnal napomenuo da neće podržati njegovu kandidaturu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ja sigurno neću podržati kandidaturu Milorada Vučelića za predsednika Partizana. Ne radi se o kratkom spoju, već o neslaganju sa potezima koji se vuku. Imali smo ivana Ćurkovića za kandidata, a onda se odjednom pojavljuje Vučelić i kako kaže bio je kod premijera Aleksandra Vučića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Pitao sam ga zbog čega si ti uopšte išao kod premijera, sumnjajući da je uopšte i bio. Vučelić, general Radinović i ja smo izabrani da vodimo klub, a ne da biramo kandidata. Ja nisam bio na sastanku na kome je Vučelić predložen za predsednika. Ispada da je sam sebe predložio i da je usvojio taj predlog. Možda ga je general Radinović podržao - istakao je Jovičić, koji najavljuje sličan ishod na predstojećoj Skupštini, kao što je bio slučaj na prethodnoj, kada nije izabran predsednik.

- Moramo da tražimo kompromisno, dobro i ozbiljno rešenje, a to sigurno nije Milorad Vulelić - zaključio je Jovičić za Žurnal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    9. septembar 2016 | 06:31

    Kakav bre Vucelic ako on bude to je dno dna.

  • Pobednik

    9. septembar 2016 | 06:40

    Bravo,svi grpbari treba da se ujedine sada kade je najteze!!!!

  • Crni

    9. septembar 2016 | 08:29

    Sva četvorica marš iz Partizana !!! Bez izuzetka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA