≫ 

Vojvodina sa pojačanjem iz Zvezde stiže u Beograd i najavljuje osvajanje bodova

Novosađani veruju da mogu da prekinu tradiciju loših rezultata na Banjici

  • 0

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac izjavio je da veruje u prekid tradicije i pobedu nad Radom u Beogradu u 9. kolu Superlige Srbije.

Rad je, ako se izuzmu Crvena zvezda i Partizan, jedini tim iz Superlige koji ima pozitivan skor u duelima sa Novosađanima (18-22-17), a Vojvodina je samo jednom trijumfovala na Banjici u proteklih devet mečeva.

- Očekuje nas teška utakmica i svi znaju da na stadionu Rada dugo nismo pobedili. To je tim koji je spoj mladosti i iskustva, sezonu je počeo sa tri poraza, ali potom se digao i ostvario tri uzastopne pobede. Na poslednjem meču izgubili su od Partizana, nesrećno su primali golove. Ne idemo u Beograd da se branimo, već da pokušamo da osvojimo bodove i ostanemo pri vrhu tabele - rekao je Šarac.

Prema njegovim rečima pauza u prvenstvu usled obaveza reprezentacija pozitivno je uticala na igrače Vojvodine, nakon gustog rasporeda.

- Odigrali smo fenomenalno oko 15 utakmica u ritmu nedelja-četvrtak i pauza nam je dobro došla kako bismo odmorili neke igrače, iako su neki imali obaveze sa reprezentacijom. Pokušaćemo i protiv Rada da odigramo dobro i kvalitetno, bar onoliko koliko nam to protivnik bude dozvolio.

Foto: fkvojvodina Foto: fkvojvodina

Vojvodina će na raspolaganju imati i poslednja pojačanja Nikolu Aksentijevića i Nenada Gavrića, bivše fudbalere "večitih rivala".

- Sa njima smo pojačali konkurenciju. Definitivno imaju kvalitet, jer da nije tako, ne bi bili ovde, niti bi u prošlosti igrali za poznate klubove. Uz momke koje smo već imali na okupu, uveren sam da ćemo napraviti jednu dobru celinu - zaključio je Šarac.

Utakmica između Rada i Vojvodine igra se sutra od 20 sati na Banjici.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA