GROF BOŽOVIĆ: Nisam zadovoljan što je Ristić ostao, možda Supić bude branio protiv Bačke!

Trener Zvezde održao konferenciju za medije pred meč sa Bačkom u subotu

  • 23

Crvena zvezda u subotu od 19.00 časova dočekuje ekipu Bačke koja prvi put u svojoj istoriji gostuje na Marakani.

Otuda i ne čudi što je Zvezda apsolutni favorit, ali trener Miodrag Grof Božović ipak upozorava.

- Sve osim naše pobede je katastrofa, ali to je fudbal i svašta je moguće. Nadam se da ćemo nastaviti seriju koju imamo iza nas - rekao je Božović, a potom se osvrnuo na pitanje da li se može očekivati da će Filip Manojlović braniti na tom meču:

- Možemo sve trojicu da očekujemo. Ja mislim da će braniti Supić (smeh).

Podsetimo, Zvezda je Manojlovića vratila sa pozajmice upravo iz Bačke.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Moramo da dajemo šansu mladim igračima. Možemo da damo šansu mladim igračima u nasoj ligi, pa možemo i da rizikujemo, mada i ne rizikujemo mnogo jer se pokazao dobro u Bačkoj. Za godinu, dve možemo Manojlovića da prodamo za dva miliona - rekao je Božović i otkrio kojim klincima će se dati šansa:

- Daćemo šansu Račiću, Iliću, Adžiću... Žao mi je što je Joveljić sada bolestan. Zvezda mora da prodaje igrače i svoju decu i da živi od toga, dok se nešto ne promeni.

Upravo za sumu od dva miliona prodat Aleksandar Katai, najbolji igrač crveno-belih, a novinare je interesovalo kako će klub sada bez njega.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Otišao je i Piksi svojevremeno. Mnogo teže je bilo kad je on otišao. Katai je ovde pravio razliku. Otišao je za onoliko koliko vredi, moje mišljenje je takvo, da svako ode za onoliko koliko vredi - jasan je bio Božović.

Dva miliona Zvezda je dobijala i za Mihaila Ristića.

- Nisam zadovoljan što je ostao. Mislim da bi bilo bolje za njega da je otišao, jer bi više napredovao, a zaradila bi i Zvezda. Ponuda nije bila loša - za kraj je rekao Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    9. septembar 2016 | 16:17

    Covek je kao i uvek surovo iskren i realan a to sto deo ljudi nece da prihvati bolne cinjenice to je nesto drugo, i naravno da treba da bude duhovit,ne treba valjda da place svaku konferenciju nad tuznom sudbinom nase Zvezde i naseg fudbala generalno.

  • шумадинац

    9. septembar 2016 | 17:27

    Какве глупости прича овај тренер без роминга ,даће шансу Аџићу катастрофа разиграва своје играче и продсје .Напоље из клуба,чуј првак ће бити па да ми је Терза предцедник клуба и ја би довео Звезду до титуле и сигурно лепши фудбал играо.Гледам тренинге Звезде то је туга и јад ништа не тренирају играчи не напредују хитно молити Робија да се врати

  • Moša

    9. septembar 2016 | 18:09

    Kod nas je sve za 2 miliona...Sprdnja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA