≫ 

Kraj karijere za Nenada Krstića!

Bivšem kapitenu srpske reprezentacije javili se jaki bolovi u operisanom kolenu i najverovatnije će propustiti drugu sezonu zaredom

  • 3

Radio je čitavo leto, spremao se, trenirao, ali nije vredelo: Nenad Krstić, nažalost, i dalje ima velikih problema sa operisanim kolenom koji su toliko ozbiljni da će, kako stvari stoje, naš igrač propustiti i ovu sezonu!

>>> Krstić pauzira šest meseci zbog teške povrede! (VIDEO)

Portal Eurohoops prenosi da je Krstić, koji je ovog leta potpisao za osvajača Evrokupa Galatasaraj, pre prijateljskog meča sa Armanijem osetio jake bolove u desnom kolenu, koje je operisao prethodne sezone i gotovo je u celosti propustio.

Prema navodima istog portala, stanje Krstićevog kolena je takvo da će najverovatnije propustiti i ovu sezonu!

S obzirom na to da se nalazi u ozbiljnim igračkim godinama (33), nova pauza bi mogla da znači i kraj karijere za našeg centra, ali za sada su to samo spekulacije.

Koliko je situacija sa njegovim kolenima ozbiljna svedoče i ovi navodi turskih medija.

- Nemački lekari rekli su mu da neće moći da hoda ako ne završi karijeru - pišu Turci.

Podsetimo, pored zahvata na desnom kolenu, Krstiću je 2007. godine, u vreme kada je bio član Nju Džerzija, rađena i rekonstrukcija ligamenata levog kolena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg

    9. septembar 2016 | 20:17

    Jesam zvezdaš ali Krletu svaka čast za sve u karijeri....Rodni iz mucki iz mladjih dana

  • bezimeni

    9. septembar 2016 | 23:00

    Kakva glupost da su Nemacacki lekari rekli "ako ne zavrsi karijeru nece moci da hoda"... Bez prednjih ukrstenih ligamenata se moze ziveti normalno, ali ne i profesionalni sport. Licno sam prosao operaciju i oporavak, a i Krle koliko se secam 2-3 puta do sad... Muke zive, ne daj boze nikome... Ne daj se majstore, sam znas kako se osecas, odluka je tvoja

  • djoz

    10. septembar 2016 | 08:52

    Jedan je Krle kapiten :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA