Bjelica: Čast mi je što ću igrati pred najboljom publikom u Evropi

Iskusni krilni centar Crvene zveze ističe da će biti teška i vrlo naporna sezona u Evroligi

  • 5

Poslednje pojačanje Crvene zvezde, Milko Bjelica rekao je da je veoma srećan što se vratio u matični klub i poručio da očekuje da će svojim iskustvom pomoći ekipi u Evroligi.

- Mnogo mi je drago što sam ponovo u Crvenoj zvezdi. Tu sam počeo, a dodatno zadovoljstvo pričinjava mi i činjenica da ću sa mojim klubom igrati Evroligu. Tu sam da pomognem mojim saigračima i treneru da pokušamo da ponovimo rezutat iz prošle sezone - rekao je Bjelica za klupski sajt.

Iskusni krilni centar, sa dugogodišnjim stažom u Evroligi, ističe da će biti teška i vrlo naporna sezona u elitnom takmičenju.

- Mnogo je važno da izbegnemo povrede, jer će ritam biti težak. Sada razmišljam samo kako da se što pre uigramo i dođemo do forme -  kazao je bivši košarkaš Efesa, Laborala, Lijetuvos Ritasa i Darušafake.

On je dodao da je imao nekoliko ponuda, ali da je Zvezdina idealna.

- Ponovo Evroliga, moj klub, poklopile su nam se i želje i ambicije. Biće mi čast da ponovo igram u dresu Crvene zvezde i pred najboljom publikom u u Evropi - ekao je Bjelica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    9. septembar 2016 | 19:47

    Pred najboljom publikom u Evropi igraces samo kad gostujete protiv Partizana!

  • ZOKS

    9. septembar 2016 | 18:39

    Dobro nam došao delijo.

  • =MAJKA,RUSIJA=

    10. septembar 2016 | 14:44

    Hahhahahahahaaa.. Najbolja publika u evropi... Hahahahah Pa jel znas ti covece da su se NAVIJACI SLAVNOG MAKABIJA UPITALI "KO STE BRE VI" ...iskompleksirani kasperi limovi panteri... Ovaj covek me je nasmejao kao niko...hahahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA